Općenito > Generalno o skuterima

Ugradnja termo grupe

(1/5) > >>

Antares:
Zanima me koliko je vas (ako ima takvih) ugradilo termo grupu prvi put u skuter bez da su prethodno gledali nekoga kako to stavlja i ako može neka iskustva?

dino_sk:
taj sam  :icon_biggrin: 
pazljivo skidaj bez ikakve zurbe i sve ce ti bit jasno kako i sta trebas , mislim da ce ti najveci problem bit stavit osigurac na klip , samo pazi kad budes stavljas stavi neku krpu u karter da ti osigurac ne uleti unutra ak slucajno klizne van
i pazi na zub od karike kad ih budes stavljao

glavu stezes križ metodom znaci nasuprotne strane (dijagonalne ) ak nemas kilo kljuca onda po osjecaju , kad sve to zavrsis naspes vode i pustis da se ugrije , onda cep od posude odcepi da se ozraci i super

i najlakse ti je radit da skines komplet blokove dolje jer ovak dok su na skuteru malo je muka za radit al se da  :icon_thumright:

dhorvat:
I ja. Prvi puta u životu sam karike na klipu vidio na mom roxu  :icon_thumright:

Zaključio sam da je Minarelli jako jednostavan za početnike, a s druge strane dosta kompliciraniji za naštelat  :jerk:

sfx:
ja gledao piaggio/minarelli sastavljanja i onda svoju hondu prvu rastavio...i sastavio sam :laughing1:

ichko:
Najveci je propblem ko sto rece dino staljanje osiguraca, osvo ostalo je sve na saraf, ssamo odvrces i skidas, mada ni osiguraci nisu problem, samo lagano, brzo se skonta...
Inace i ja sam sam termogrupu prvi put rastavljo i bez problema, doduse malo sam se prije toga edukovao po netu, al isto ces se snaci... srecno :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju