Tehnički kutak > Tuning skutera

nrg power - pomoc oko setupa

<< < (5/6) > >>

grbi128:

--- Citat: doritos - 07 Lipanj, 2009, 17:42:38 ---19 ili 21dellorto phbg bs ili bd...neces pogrjesiti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

uzeo sam dellorto 19 phbg BE..jeli taj ok?

--- Citat: gianelli - 07 Lipanj, 2009, 18:04:44 ---ici ce i bolje, moj kakav je sad ide bolje od neosa bar koliko sam ja skuzio, a ne tvoj da mu stavis yasunia i trophy ili replicu.
ipak je tu piaggio u prednosti sto se tice prijenosa.  :laughing7:

iznenadit ces se kako ce ic kad mu stavis kit.

--- Kraj citata ---

heh,ma piaggio je zakon..
SETUP:
ovo sad imam:
yasuni r
multivar 2000
kevlar

a ovo sam narucio:
malossi sport
rms racing radilica
malossi delta
malossi wingbell
lezajeve skf

jeli mi vrijede opruge sto dobijem uz deltu? bijele ja mislim?

aeroxtuning:
sirarov neos je najbolje isao dok je imao tt-a i topov vario.....sad malo losije jer je teze ustelat pro replicu,ali evo maloprije mje zvao i reko da je stavio mutlivar umjesto speed controla i da motor leti... :) normalno da je taj nrg bio brzi od neosa...a tvoj ce biti jos brzi jer imas veci karb,kuplung,zvono,multivar a onaj nrg nije imao to

grbi128:

--- Citat: aeroxtuning - 07 Lipanj, 2009, 21:34:03 ---sirarov neos je najbolje isao dok je imao tt-a i topov vario.....sad malo losije jer je teze ustelat pro replicu,ali evo maloprije mje zvao i reko da je stavio mutlivar umjesto speed controla i da motor leti... :) normalno da je taj nrg bio brzi od neosa...a tvoj ce biti jos brzi jer imas veci karb,kuplung,zvono,multivar a onaj nrg nije imao to

--- Kraj citata ---

onaj neos leti jbt...znam kad je jednom bio u mokosici s vidom,ja osto kako ide a cim je vidi dao dir odma vide livadu prekopo  :toothy3: ...a ja sam tad imo jos serijskog nrga :headbang:

pitaNS:
ok ti je taj setup što si napisao, bićeš zadovoljan..

Evo ja imam

Malossi Sport,
karb 19,
Tecnigas RS II
Motoforce kvačilo i zvono
Stage 6 remen

sve to dobro uštelovano i motor je milina za voziti...Nije ništa prejako ali za grad sasvim dovoljno...Vožnja je krajnje elastična ako me kontaš...

VideRR:

--- Citat: aeroxtuning - 06 Lipanj, 2009, 23:18:43 ---da,super....samo mogo si kod haca uzet bgm evo mozda bi je dao i za 900,a 10 puta bolja od rms-ove,ali ni rms nije za podcijeniti,valjda ces zvat kad budes stelao?? :P ;D

--- Kraj citata ---

E Puša tebe ce zvat kraj mene zivog..pih....hh salim se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju