Tehnički kutak > Tuning skutera

Nece Da Upali!Runner!

<< < (2/4) > >>

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2009, 16:58:40 ---Konektor kod magneta istekaj i propusi sa kompresorom. Onda malo (vrlo malo) posrpicaj WD40 preko kontakata i spoji ga nazad.
Mora upalit

--- Kraj citata ---
probo..ispuho i jedan i drugi konektor i wd40 nasprico lijepo...tj sve sam konektore zive nasprico ali nece i nece...on se podje upalit poslije par verglanja ...ono vidim po satu podje se upalit obrtaji mozda dodju do 900 ali nista onda...probo u tom trenutnu malo gasa ali nista....probo skinut airbox pa bez njega nista..probo ga skroz zacepit nista...neznam...skino sam i svjecicu i verglo onako ajde reko da nekako nije uslo vode ...nista.....nista sutra ako bude sunce iznijet ga ijeli dan na sunce i onda predvece pokusat upalit...ako nista idem sa mjenjanjem namotaja...

3alfa3:
Nemas sta mijenajt jer je sve ispravno, ali je nesto mokro.

Ispusi i konektor na svjecici, kao i one na bobini.

Ako nista ne pomogne, onda sve moguce konektore istekaj i pricekaj dan-dva.

Meni se desilo jednom da je zicica pukla u konektoru kod magneta. Pokusaj dio koji je na kabelu rastavit pa vidi jel sve na svom mjestu

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2009, 17:12:14 ---Nemas sta mijenajt jer je sve ispravno, ali je nesto mokro.

Ispusi i konektor na svjecici, kao i one na bobini.

Ako nista ne pomogne, onda sve moguce konektore istekaj i pricekaj dan-dva.

--- Kraj citata ---
ok hvala...

3alfa3:
I najbitnije....

Sam peri skuter jer ces tako najbolje sacuvat ono sto ne zna plivat, a struja spada u tu kategoriju  ;D

paux:
uzmeš fino krpicu, kanticu vode i 15tak min slobodnog vremena i nećeš nikad imati problema sa paljenjem :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju