Tehnički kutak > Tuning skutera

Nece Da Upali!Runner!

<< < (3/4) > >>

Antares:

--- Citat: paux - 05 Lipanj, 2009, 17:44:49 ---uzmeš fino krpicu, kanticu vode i 15tak min slobodnog vremena i nećeš nikad imati problema sa paljenjem :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Tako sam i ja dok nisam otkrio praonu di za 5kn pod pritiskom operem za 5min, a nema šanse da bi ga s krpicom uspio tako posebno ne kad se zmaže blatom sav. Još nisam imao nikakvih problema zbog vode :)

Rossi:
eh kad ja uvijek negdje zurim....pa mi ovo najbolje rijesenje ...ali od sad valja tako..krpicu ...kantu vode i peri hehe...

ZverkO:
Ljudi ja od kad sam kupio scoot perem ga kismetom i beskontaktnim samponom naprskam odstoji 1,2 min i saperem kismetom i uvek pali retko kad sam duvao svecicu...

SlowRider:

--- Citat: dino_sk - 05 Lipanj, 2009, 15:59:28 ---ili onaj pickup (davac iskre )

--- Kraj citata ---

pickup ne daje iskru, bobina je zaduzena da daje iskru.

paux:

--- Citat: Antares - 05 Lipanj, 2009, 17:53:24 ---Tako sam i ja dok nisam otkrio praonu di za 5kn pod pritiskom operem za 5min, a nema šanse da bi ga s krpicom uspio tako posebno ne kad se zmaže blatom sav. Još nisam imao nikakvih problema zbog vode :)

--- Kraj citata ---
a dobro, ja svoj ne vozam po kiši pa nemam problema sa blatom a za ovo ostalo dobro posluži i krpica.. :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju