Ostalo > Svijet računala i mobitela

Igrate li igre, koje?

<< < (12/14) > >>

Punisher:

--- Citat: speed - 25 Rujan, 2007, 11:06:21 ---The Godfather,jucer presao COD2 pa sad sam presao na mafijase :toothy3:

--- Kraj citata ---
Mafia ??

To mi je jedna od najdražih igrica ikad... grafika sasvim ok, ali ima *ebenu radnju i dosta dugačku...

Prešao sam ju 3 puta i kad me bude puklo opet ću je instalirat  :toothy10:

speed:

--- Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 11:08:31 ---
--- Citat: speed - 25 Rujan, 2007, 11:06:21 ---The Godfather,jucer presao COD2 pa sad sam presao na mafijase :toothy3:

--- Kraj citata ---
Mafia ??

To mi je jedna od najdražih igrica ikad... grafika sasvim ok, ali ima *ebenu radnju i dosta dugačku...

--- Kraj citata ---
mafia mi je jedna od najboljih igrica ikad napravljenih,mozda je i danas opet instaliram, Godfather ti je nesto slicno ko mafija,isto si u Americi i talijan si,radnja se odvija 1930-1940. godine,grafika je prejebena,svakako je probaj igrat

Punisher:

--- Citat: speed - 25 Rujan, 2007, 11:13:52 ---
--- Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 11:08:31 ---

--- Kraj citata ---
Mafia ??

--- Kraj citata ---
mafia mi je jedna od najboljih igrica ikad napravljenih,mozda je i danas opet instaliram, Godfather ti je nesto slicno ko mafija,isto si u Americi i talijan si,radnja se odvija 1930-1940. godine,grafika je prejebena,svakako je probaj igrat

--- Kraj citata ---
E da si mi bliže sad bi se zaletia do tebe po Godfather ;D

Skinut ću je s neta ako budem imao vremena za igranje :D

speed:
igrica je na dvd u zakon je,slicno ko u punisheru mozes mucit ljude :toothy10:

Punisher:

--- Citat: speed - 25 Rujan, 2007, 18:07:57 ---igrica je na dvd u zakon je,slicno ko u punisheru mozes mucit ljude :toothy10:

--- Kraj citata ---
Me like punishing people  :whip2: :vrazji: :vrazji: :vrazji: :vrazji: :vrazji:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju