Ostalo > Svijet računala i mobitela

Igrate li igre, koje?

<< < (11/14) > >>

DUBrawa:
Sve to če bit GTA4 . :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright: . A dka tek kasniej još dođuu modovi za to. JAoooo  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3: oohhhhooohohohoh.  :laughing3:  :laughing3: . Samo sad če bit napočetku sranje ko i sa san anreasom. Samo za ps2 jedno dugo vrjeme. A tek kasnije če izač za komp  :sad3:

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 24 Svibanj, 2007, 18:24:40 ---Sve to če bit GTA4 . :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright:  :icon_thumright: . A dka tek kasniej još dođuu modovi za to. JAoooo  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3: oohhhhooohohohoh.  :laughing3:  :laughing3: . Samo sad če bit napočetku sranje ko i sa san anreasom. Samo za ps2 jedno dugo vrjeme. A tek kasnije če izač za komp  :sad3:

--- Kraj citata ---
Tko čeka dočeka  :jerk: :jerk: :jerk:  :icon_tongue: :icon_tongue:

LUKA:
meni stize veceras gta sa lol  :laughing9: :laughing7: :binkybaby:

DUBrawa:
heheheh  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Evo ljudi nabavio sam enku igricu stara je iz 2004 god. The suffering :prison is hell  :icon_biggrin: . Jel ju je igro ko. Meni se dosta dobra čini igricca niej grafika neka jel ej ta godina koja je ali je opasna igrica. Čujem da ima i dosta novih nastavaka. Jel igro ko?

speed:
The Godfather,jucer presao COD2 pa sad sam presao na mafijase :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju