Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igrate li igre, koje?
DUBrawa:
Sve to če bit GTA4 . :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: . A dka tek kasniej još dođuu modovi za to. JAoooo :laughing3: :laughing3: :laughing3: oohhhhooohohohoh. :laughing3: :laughing3: . Samo sad če bit napočetku sranje ko i sa san anreasom. Samo za ps2 jedno dugo vrjeme. A tek kasnije če izač za komp :sad3:
Punisher:
--- Citat: DUBrawa - 24 Svibanj, 2007, 18:24:40 ---Sve to če bit GTA4 . :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: . A dka tek kasniej još dođuu modovi za to. JAoooo :laughing3: :laughing3: :laughing3: oohhhhooohohohoh. :laughing3: :laughing3: . Samo sad če bit napočetku sranje ko i sa san anreasom. Samo za ps2 jedno dugo vrjeme. A tek kasnije če izač za komp :sad3:
--- Kraj citata ---
Tko čeka dočeka :jerk: :jerk: :jerk: :icon_tongue: :icon_tongue:
LUKA:
meni stize veceras gta sa lol :laughing9: :laughing7: :binkybaby:
DUBrawa:
heheheh :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: . Evo ljudi nabavio sam enku igricu stara je iz 2004 god. The suffering :prison is hell :icon_biggrin: . Jel ju je igro ko. Meni se dosta dobra čini igricca niej grafika neka jel ej ta godina koja je ali je opasna igrica. Čujem da ima i dosta novih nastavaka. Jel igro ko?
speed:
The Godfather,jucer presao COD2 pa sad sam presao na mafijase :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju