Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igrate li igre, koje?
Punisher:
--- Citat: popovec - 19 Svibanj, 2007, 11:56:13 ---GTA 4 ce ti biti preee bolesna igirca...ugavnom se radi sa likovima iz balkana ( bosna srbija kosovo hrvatska i td..)
ako ne vjerujete odite na stranicu od gta4 i procitajte sami....uglavnom neki bratic on nekog ivana ili tak nekog zivi u americi i kaze njemu kak je zivot u americi super da ima para zena cuge autiju..i on jadan dodje u ameriku a ono zajeb...taj bratic je duzan neko ozbiljne pare pa ti sad sa njim ides po gradu i stemas i kamataris...american dream... :headbang: neznam kak se tocno zove stranica ali utipkajte u google i nekaj bude naso 100%...viva la balkan.... :icon_thumright: :toothy12: :icon_biggrin: :toothy9: a grafika :laughing7: da ne pricam preeeeeeeee bolesno moj to komp nebu mogel pokrenuti...moral budem mu diznu siriti i novi filter staviti da to pokrene.. :headbang:
--- Kraj citata ---
GTA 4 će biti revolucija u svijetu igrica :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Hrastinski:
--- Citat: DUBrawa - 19 Svibanj, 2007, 11:40:02 ---Da jedva čekam da dođe taj call of duty 4. Mislim nisam ni igro ni 3. ali zanima me kako če to izgledat . Oće to bit DX10 i dal zna ko kolka če bit minimalna konfiguracija :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: ?
--- Kraj citata ---
cod3 je igrica samo za playstation...
DUBrawa:
;D ;D ;D ;D ;D da čuo sam da je cod3 za playstation. Ali nemojj me jebatttttttt da je gta 4 sa balkana . Jebenooooooooooooooo hahahahahahahhhahahahhaha. S toga se neču skidat. Izgleda prodajem svoj proc i grafičku :laughing3: :laughing3: i dolazi novi.
Nikon:
aaa gta 4 ce bit rastur al ce bit i tuninga na veliko da se vrti barem na minimalcu :laughing7:
popovec:
niej igrica na balkanu nego su likovi sa balkana.....Full Summary of the Preview
* The protagonist's name is Niko Bellic - an Eastern European immigrant who has come to Liberty City to live the "American Dream." The game is set in Liberty City in 2007, but it is bigger than the Liberty City we saw in GTA III.
* The GTA 4 equivalent of the Statue of Liberty is called the Statue of Happiness, and DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass) is known as BOABO (Beneath the Offramp of the Algonquin Bridge Overpass).
niko belic se zove lik...
evo linka te web stranice http://www.gta4.net/news/3857/game-informer-reaches-subscribers/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju