Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igrate li igre, koje?
DUBrawa:
daaaaaa. ;D Uvjek bi bila kazaljka na rezervi :toothy12: a možda ni to. A skidat mi se neda baš jel dosta je zajebancije sa tim torrentima bit commetom ili azureusom i onda nakon šta se zajebavaš 3 sataskida ti brzinom od 12kb po sek božeeee. Moj frend si je sve namjestio i skida ko lud brzina mu ide full. skino ej več sve šta se može skinut. Onda ja samo dođem kod njega i sve to pokupim :toothy12:
Punisher:
--- Citat: DUBrawa - 18 Svibanj, 2007, 12:18:58 ---daaaaaa. ;D Uvjek bi bila kazaljka na rezervi :toothy12: a možda ni to. A skidat mi se neda baš jel dosta je zajebancije sa tim torrentima bit commetom ili azureusom i onda nakon šta se zajebavaš 3 sataskida ti brzinom od 12kb po sek božeeee. Moj frend si je sve namjestio i skida ko lud brzina mu ide full. skino ej več sve šta se može skinut. Onda ja samo dođem kod njega i sve to pokupim :toothy12:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:
DUBrawa:
Da jedva čekam da dođe taj call of duty 4. Mislim nisam ni igro ni 3. ali zanima me kako če to izgledat . Oće to bit DX10 i dal zna ko kolka če bit minimalna konfiguracija :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: ?
Punisher:
--- Citat: DUBrawa - 19 Svibanj, 2007, 11:40:02 ---Da jedva čekam da dođe taj call of duty 4. Mislim nisam ni igro ni 3. ali zanima me kako če to izgledat . Oće to bit DX10 i dal zna ko kolka če bit minimalna konfiguracija :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: ?
--- Kraj citata ---
Najvjerojatnije će biti DX10, sve novije igrice (dobre igrice) će biti na DX10...
A koliko vidim za konfiguraciju (općenito za igre) će trebati:
1. Proc koji oćete (AMD, Intel) a da 'pegla'
2. 2GB RAM-a
3. 512MB grafička
4. 200GB hard
popovec:
GTA 4 ce ti biti preee bolesna igirca...ugavnom se radi sa likovima iz balkana ( bosna srbija kosovo hrvatska i td..)
ako ne vjerujete odite na stranicu od gta4 i procitajte sami....uglavnom neki bratic on nekog ivana ili tak nekog zivi u americi i kaze njemu kak je zivot u americi super da ima para zena cuge autiju..i on jadan dodje u ameriku a ono zajeb...taj bratic je duzan neko ozbiljne pare pa ti sad sa njim ides po gradu i stemas i kamataris...american dream... :headbang: neznam kak se tocno zove stranica ali utipkajte u google i nekaj bude naso 100%...viva la balkan.... :icon_thumright: :toothy12: :icon_biggrin: :toothy9: a grafika :laughing7: da ne pricam preeeeeeeee bolesno moj to komp nebu mogel pokrenuti...moral budem mu diznu siriti i novi filter staviti da to pokrene.. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju