Ostalo > Svijet računala i mobitela

problem sa HD-om

<< < (2/3) > >>

gokiSP:
ajde da ne otvaram novu temu tu cu pitati...znaci ovaj put je problem RAM...imam ukljucen msn i mrezna kartica i mozda jos koji zanemarivi programcic a meni od 1gb RAM-a to jede preko 80%... ::) jel moguce da imam neki program ili nesto upaljeno a da ja to ne primjetim i da zato tolko jede RAM-a ili jednostavno ovo sta sam naveo jede toliko...to znaci ispada da jede msn i wlan i sitnice neke preko 800mb... :dontknow: :help: :help: :help:

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 05 Lipanj, 2009, 14:54:01 ---ajde da ne otvaram novu temu tu cu pitati...znaci ovaj put je problem RAM...imam ukljucen msn i mrezna kartica i mozda jos koji zanemarivi programcic a meni od 1gb RAM-a to jede preko 80%... ::) jel moguce da imam neki program ili nesto upaljeno a da ja to ne primjetim i da zato tolko jede RAM-a ili jednostavno ovo sta sam naveo jede toliko...to znaci ispada da jede msn i wlan i sitnice neke preko 800mb... :dontknow: :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---

Pritisni Ctrl+Alt+Delete i otvorit će ti se Task Menager. Klikni na tab Processes i pod Mem. usages traži koji procesi imaju preko 10 tisuća kilobajta. Napiši ovdje koji su ti sumnjivi pa ćemo vidjet. Ili bolje, dok si u task menageru klikni Alt+PrintScrn tipku, otvori Paint i klikni na Edit i Paste. Save As u Desktop, format JPEG (*.jpg,...) i upload na imagesforme.com pa nam pošalji forum kod sa linkom  :icon_thumright:

gokiSP:
ajde sad cu stavit sliku... :)

gokiSP:
ovo crveno sta sam oznacio...jel to pise koliko ima RAM memorije? ako da po tome ispada da imam 2gb?

gokiSP:
horvat ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju