Ostalo > Svijet računala i mobitela
problem sa HD-om
dhorvat:
66 procesa? :o :o
Opera ti uzima tolko megabajta...? :o :o :o
Pun kufer programa koji ti uzimaju po preko 30 mb ??? ??? ::) ::)
Ti pod hitno skini i instaliraj SuperAntiSpyware i izbriši antivirus koji sad imaš i skini NOD32 30days trial i s oba dva skeniraj kompletan disk (ali naravno da prvo s jednim pa onda s drugim) s tim da u NOD-u pod opcijama skeniranja nariktaj da pretražuje i E-mailove i malware i sve sve sve i stavi Strict Cleaning. Nakon kaj skeniraš s jednim pa s drugim, javi rezultate :laughing9: :laughing9:
gokiSP:
evo napravio kako si rekao i sad je ostalo na 64 procesa ::) a ram na 50% se trosi pri nekoj relativno normalnoj uporabi...isao sam sam iskljucivat procese za koje sam mislio da mi ne rabe pa mi je odjednom nesala dole traka i start i ikonice i niceg na ekranu al to je rijesilo restartanje i eto sad i dalje pici 64 procesa a ja po tim nazivima procesa koji pisu tamo nemam pojma sta je sat osim ono msn, opera i sl. par stvari a ovih 90% neznam sta je pa mi glupo iskljucivat da ne zdrmam nesto, neznam jel se svi ti procesi koji su trenutno upaljeni pale kad i windowsi i dal to vrijedi ako ih ja sad ugasim?
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 06 Lipanj, 2009, 16:00:45 ---evo napravio kako si rekao i sad je ostalo na 64 procesa ::) a ram na 50% se trosi pri nekoj relativno normalnoj uporabi...isao sam sam iskljucivat procese za koje sam mislio da mi ne rabe pa mi je odjednom nesala dole traka i start i ikonice i niceg na ekranu al to je rijesilo restartanje i eto sad i dalje pici 64 procesa a ja po tim nazivima procesa koji pisu tamo nemam pojma sta je sat osim ono msn, opera i sl. par stvari a ovih 90% neznam sta je pa mi glupo iskljucivat da ne zdrmam nesto, neznam jel se svi ti procesi koji su trenutno upaljeni pale kad i windowsi i dal to vrijedi ako ih ja sad ugasim?
--- Kraj citata ---
Nemoj radije dirati. Možeš ugasiti procese, a najgore kaj se može desit jer da nećeš više moć ništa s tim da restart rješava problem. Klikni na Run pa upiši msconfig pa enter. klikni na startup i opet printscreen da vidim kakvog tu smeća imaš :icon_thumright: :toothy3:
gokiSP:
evo jos malo smeca :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju