Općenito > Trgovine
Švercanje dijelova prek granice
Ghoul:
ajooj...ewo sad sranje nastalo...ma mene samo zanimalo ako ima caka nekih kojima bi se mogao "zaobic" zakon...al jebiga, spuh mi je malo prevelika stvar...
nis, hvala onima koji su mi dali ideje :toothy12: i tak bu islo sa ovim malim dijelovima, al spulju cu narucit...
ChRiStIaN:
naruci od clana 180fxr ;D
seba:
--- Citat: ChRiStIaN - 05 Lipanj, 2009, 16:55:46 ---naruci od clana 180fxr ;D
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Rossi:
ovako...evo kako moj drug koji radi sa djelovima sverca...ode u njemacku nakupuje sta mu treba i sad ...povadi sve iz kutija i uzme one papire od djelvoa stavi u neki pretinac auta a djelove onako bez kutiaj u onim kesaama samo stavi u gepek i kad god ga pitaju na granici ,ako pitaju sta je to...samo kazes dobio od druga na poklon polovan auspuh npr za skuter i slicno...i nece ti niko nista ako kozes da su djelovi polovni kazes npr auspuh i frgu dobio na poklon polovnu ..skinuta sa sktuera od druga a ovo ostalo je reci moje skinuto sa skutera pa drzim u autu....Isto tako kad sam ja prosle godine iso u zagreb sa drugom da kupimo djelove tamo ,on sebi nesto a ja sebi nesto...on je uzeo pola skutera ....kid,auspuh,karb,radilicu ma svasta nesto..i na hr granici pita nas covjek sta vam je to u torbama a mi onako povadili bez kutija ,samo je auspuh bio u kutiji....i ajde da pregleda on tamo....i otvorili mi torbe ja govorim ma bili kod frendova u zagrebu pa posto oni imaju viska djelove polovni za skuter dali nama na poklon...pita za auspuh sto je u kutiji ..ma reko da se nebi gdje udubio ili ostetio pa ga mi stavili u kutiju..i nista govori covjek slobodni ste ...
doritos:
sta ti isto pricas covjece...pa nisu janezi tako bedasti i da se nekuze u robu-stvari...stari naruci prek ivana_sp, on ti donese djelove u zg i platis kolka je cjena proizvoda i bok...to ti je mrak i nemas zajbancije, ja sam isto kod njgea uzeo par stavri i uopce nemas frke :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju