Općenito > Trgovine

Švercanje dijelova prek granice

<< < (6/8) > >>

ivan_sp:
ak te uhvate da ne prijaviš na granici kazna ti je oko 500 kn i još moraš platit carinu

ivan_sp:
i ovo šta kaže slow
nemoj trgovati sa ovima iz cilindera
ja sam jednom naručio robu i kaže da će doć za tjedan dana na lager
ja dođem po robu za 2 tjedna i još nije bila došla  :angry7:
a ovi u >>>reklamiranje

mrcina:

--- Citat: ivan007 - 05 Lipanj, 2009, 00:58:32 ---ajde kad si vec navalio.......i jos nisi skuzio foru,ovako reko sam namjerno tvoje ime jel si policajac pa da mu malo objasnis kak to ide il jos bolje da ti se obratio :laughing7:

P.S. nisam te htio persirat jel si kolega sa foruma mada bi trebo jel razlika u godinama je poveca

--- Kraj citata ---

znaš i još to kažeš, pa znaš da smo pod velikim povečalom i da sve što se kaže shvačaju ozbiljno. tu ti nema zajebancije.
drugo ak si svjesno biče znaš da prek grane nema švercanja i još kažeš to što si rekao. dost sranja ima opčenito još i ovo da netko krivo shvati j#bote ne samo da zgubim službu več završim iza rešetaka. zato bolje pitaj kak ide postupak kod uvoza robe u RH a ne  kak da švercaš i još kažeš da sam ja expert u tome. :violent1: :violent1: :violent1: :director: :director: :director: :o_ne: :o_ne: :o_ne:

ivan007:
nisam ja uopce spominjo da me zanima svercanje............jbt daj se opusti reko sam da je to bila sala i gotovo evo i ispricavam se jel sad dobro :notworthy:

seba:

--- Citat: ivan_sp - 05 Lipanj, 2009, 07:17:24 ---i ovo šta kaže slow
nemoj trgovati sa ovima iz cilindera
ja sam jednom naručio robu i kaže da će doć za tjedan dana na lager
ja dođem po robu za 2 tjedna i još nije bila došla  :angry7:
a ovi u >>>reklamiranjereklamiranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju