Općenito > Trgovine
Švercanje dijelova prek granice
SlowRider:
--- Citat: robert - 04 Lipanj, 2009, 23:25:06 ---vratio se nazad preko granice isključio blokadu i udri miško.
--- Kraj citata ---
tesko ce iskljuciti blokadu u novom auspuhu bez biaxa :icon_biggrin:
Ghoul:
--- Citat: SlowRider - 04 Lipanj, 2009, 23:28:43 ---tesko ce iskljuciti blokadu u novom auspuhu bez biaxa :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa ovaj kaj bi ja uzeo nema blokadu...nije ni za cestu uopce...jos mi samo fali da me janez copi i kipa da nemam street legal spulju...ajme majko :FACEPALM:
robert:
--- Citat: SlowRider - 04 Lipanj, 2009, 23:28:43 ---tesko ce iskljuciti blokadu u novom auspuhu bez biaxa :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ide to i bez biaksa van
tanki šarafciger zaglaviš i rasklimaš var, puca nakon 2-3 puta
DvdAerox:
Pitaj slovenca da ti falsificira racun.... napise neku cifru nizu od prave, postoji mogucnost da on najebe al opet sve je to tesko dokazat.... recimo kada ja uzimam u motocharlie nesto onda dobim racun na kojem nije istaknuto sta sam kupio... samo cifra koju sam platio (jer oni davaju popusta stalno pa samo bacaju sa digitrona van racune..).. i kad su me pitali na granicu da im pokazem racun i sta sam kupio su me pustili bez beda, mada je cifra prelazila "granicu"... druga varjanta ti je da ides preko granice kada su velike guzve, najme u tim trenucima carinici pustaju kolonu da ide tecno, s obzirom da su sada turisti, onda mozes iskoristit priliku, to sam primjetio da rade i kad su kisni dani s obzirom da se stvaraju kolone... mozes i trece isfurat, al ce morat kupit speze dosta, pa sakris ispod najlona spuh i kada moras gepek otvorit onda vidi da imas samo vrece, to ti isto govorim iz iskustva s obzirom da sam tjedno putovao barem 2 puta tu i tamo pa sam vise manje naucio koje fore pale :)
3alfa3:
--- Citat: DvdAerox - 04 Lipanj, 2009, 23:43:38 ---Pitaj slovenca da ti falsificira racun....
--- Kraj citata ---
Pa kaj nije jednostavniej da mu da vise racuna, a on sakrije neke?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju