Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Aerox SP 180

<< < (13/21) > >>

shegy:

--- Citat: igor.sb - 13 Listopad, 2009, 23:47:34 ---e bas sam se prosro  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

pa igore jesi..
probat cu rjesiti ostatak slika!

aeroxtuning:
ako je sam radio,onda respect  :headbang:

shegy:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Listopad, 2009, 23:48:36 ---sranja o njegovom skuteru?ne vidim da je iko napisao sranja o ovom roxu i daj malo smiri dozivljaje momak,normalno da cemo pisat sve i svasta,kad nema nicega,nije se pojavio otkad je stavio "projekt"..... nek moderator otovri novu rubriku KURCHING SCOOTERS  :laughing6:

--- Kraj citata ---

mozda nezeli detaljnije opisati svoj skuter i staviti slika bas zbog ovakih nakurcenih i nezrelih momak..

sven_vx:
daj jbt stavio je slike skutera samo da se vidi sta vozi i pohvali...da je neki project onda ti stavio slike od A do Ž i sve opisao..

aeroxtuning:

--- Citat: shegy - 13 Listopad, 2009, 23:51:14 ---mozda nezeli detaljnije opisati svoj skuter i staviti slika bas zbog ovakih nakurcenih i nezrelih momak..

--- Kraj citata ---
ako ti tako kazes  :icon_thumright:

--- Citat: sven_sp180 - 13 Listopad, 2009, 23:53:53 ---daj jbt stavio je slike skutera samo da se vidi sta vozi i pohvali...da je neki project onda ti stavio slike od A do Ž i sve opisao..

--- Kraj citata ---
pa i ja isto kazem,ne znam sta je sa ovim deckom  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju