Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Aerox SP 180

<< < (12/21) > >>

neer:
i u cemu je gust kupit skuter tako slozen ???? u cemu je gust uopce kupiti skuter koji ima neki setup gore a da nemas zelju raskopat..za takve osobe su nexus i ostalo 4t nadrkano smece stvoreni

shegy:
ovako ljudi! gazdu poznajem osobno i istina je da ga je on slagao i sve je sam radio!
ono da ga je platio da mu ga naprave takvog nije istina ! ! ! gazda je tatin sincic al je zavrsio za automehanicara i radi ono sta voli! radi samo za sebe i svoj gust i slaze motore za sebe i nezivi od toga!

ako vas toliko zanimaju slike radova otici cu koji dan kod njega i zamolit cu ga da mi ili da slike ili nek ih sam stavi!

shegy:
i nemojte pricati gluposti i sranja o njemu i njegovom skuteru ako ga nepoznate i neznate nista o njemu!
pun k puta sam gledao dok ga je ustelavao i radio na njemu!

igor.sb:
e bas sam se prosro  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

jebi ga, svaka mu cast onda, malo je takvih  :headbang: :headbang:

aeroxtuning:

--- Citat: shegy - 13 Listopad, 2009, 23:40:21 ---i nemojte pricati gluposti i sranja o njemu i njegovom skuteru!
pun k puta sam gledao dok ga je ustelavao i radio na njemu!

--- Kraj citata ---
sranja o njegovom skuteru?ne vidim da je iko napisao sranja o ovom roxu i daj malo smiri dozivljaje momak,normalno da cemo pisat sve i svasta,kad nema nicega,nije se pojavio otkad je stavio "projekt"..... nek moderator otovri novu rubriku KURCHING SCOOTERS  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju