Općenito > Generalno o skuterima
koje gume za Skippera
StreetRunner:
viruj mi nisi falija,ja ih iman i prezadovoljan san s njima
ALONSO:
zajeb :angryfire: :cussing: :crybaby2:
već san gore naveja da se plača preko predračuna na firmu, ali tu je i zajeb jedan... naime u računu se navodi da je to za skuter (kao artikal:gume za skuter), a pošto u poduzeću nema prijavljenog skutera to se ne može pravdati tako da ta opcija po kojoj bi već sutra mogao imati nove gume propada jer tamo ne žele napisat drugačije, niti gume za vozilo ili samo broj artikla.... tako da san sada otiša do piaggio centra i u ponjediljak im dolaze nove gume, ali san zaboravija reć da pribilježe moje dimenzije buduči da je tamo djelatnik dosta neuljudan i samim time me malo zbunija, pa sada iden opet da mi pribilježi gume i izvadi novi predračun ako može jer inače ne znam di ću uzet gume... :angry9:
Doomsday:
Pa čuj, Bridgestone ti može prodat dosta dućana i vulkanizera, valjda ćeš nać jednog koji ti to može tako sredit... :dontknow:
A Savu možeš nać na i još više mista, ili možda Michelin, nešto ćeš već riješit... :icon_thumright:
ALONSO:
riješija san stvar napokon :happy6:
uzeja san u "Šakića" Brigdestone ML 50 ako se ne varam, s ugradnjom obje gume su me došle 880 kuna.
Doomsday:
Mašala... :laughing7:
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju