Tehnički kutak > Tuning skutera
brušenje TP trophy
novak.zg:
Pozz :hello: :hello
gdje se može brusit trophy u zg i koje su daljnje radnje nakon brušenja tj. kaj se radi sa klipom , jer kolko sam vidio kad vrtim magnet jako mi je slaba kompresija a i kit sad več ima više od 12000 km
J.U.R.C.A:
--- Citat: novak.zg - 04 Lipanj, 2009, 10:10:19 ---Pozz :hello: :hello
gdje se može brusit trophy u zg i koje su daljnje radnje nakon brušenja tj. kaj se radi sa klipom , jer kolko sam vidio kad vrtim magnet jako mi je slaba kompresija a i kit sad več ima više od 12000 km
--- Kraj citata ---
prvo otvori i pogledaj sto je a onda postaviti pitanje.
moze biti da ti je neka manja stvar a ne na najgore jer ne vjerujem ako je sve ok bilo nastelano da nakon 12000 ode trophy
Ceki21:
prije svega karike
a ja sam nakon 15 000 imal desetu zracnosti, a nikad ga nisam zagrijaval :D
kad dodu novi dijelovi gore, druga prica ;)
novak.zg:
znam da je kit prešo sigurno 10000 km jer smo tolko napravili bivši vlasnik i ja, a kit je stavio prvi vlasnik tako da stvarno ne znam kolko je prošo ,ali ležajevi ,klip i karike su mjenjane prije 4000 km
a problemi su mi bili da mi se prvo magnet rasklimo na one tri nitne i potrgo mi vodenu i paljenje ono iza variomata :'( i tad se kit valjda pregrio ,nakon što sam stavio novu vodenu od rms-a i nakon vožnje od 2mj opet vodena propišala na semeringu i opet skut pregrio :'(. sad sam opet stavio novu vodenu , skut slabije vuče :'( i pri brzini od 80 km/h pa na dalje počinju mi vibracije na motoru pa mislim da mi je opet magnet otišo jer je tak bilo i prvi put . :'( :'( :'(
imam 2 trophy-a , a ovaj drugi koji nije na skutu ima par riseva pa bi htio zbrusit oba dva , al ne znam koju su mi dalje radnje što se tiče klipa i karika di to nabavit :help: :help:, pa ako može kakvo objašnjenje
hvala
novak.zg:
Minarelli lc 98g , top trophy 70
ajde dečki di klipa nabavit i kojeg za prvu spec. (bolcna 10mm), i na kolko se brusi cilindar . ja stvarno ne znam di se te stvari nabavljaju.
znači koja je prva spec i koja je druga spec.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju