Tehnički kutak > Tuning skutera

brušenje TP trophy

<< < (2/5) > >>

igor.sb:
prvo izmjeri cilindar jer ovo sto imas nije origigi topov klip

mozda i je, ali uvijek budu 2 prozora, a ne jedan kao na malossiju  :dontknow:

PitBull Aerox:
bogati na sta ti čelo klipa liči... jbt kako ti se nece sve razjebat pa pogledaj ti tu smjesu jbt...

dhorvat:

--- Citat: PitBull Aerox - 05 Lipanj, 2009, 14:29:13 ---bogati na sta ti čelo klipa liči... jbt kako ti se nece sve razjebat pa pogledaj ti tu smjesu jbt...

--- Kraj citata ---

Daj pa kaj je tebi. Malo prebogata smjesa ili ulje ne sagorjeva kako treba, ali bez obzira na to, ja sam nakon 18 tisuća prvi puta skidao i imao sam milimetar taloga kad se zbroji klip i glava. I motor je u principu i dobro išao jer unatoć gubitku kompresije na karikama manji kompresioni prostor radi gareži je malo poboljšavao cijelu situaciju  :icon_biggrin:

A s druge strane, igor.sb je dobro primjetio. Ovo nije originalan klip od TP-a  :nono: :toothy3:

novak.zg:
klip je malossi stavljen prije 3-4 tkm budem izmjerio kolko je klip i cilindar ,  a bolcna je 10mm

karb je 12 pa malo jača mješavina ne škodi osim šta sam si smanjio kompresioni prostor

a kaj ču kad ne znam naštelat karb.

sad ce ici gore 17.5 pa ako neko zna poštelat ja plačam čevape , a pivu si sam plača  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

a jer može sad neko reci di da klipa kupim za prvu spec. i kolko ona iznosi u mm. bio bih mu jako zahvlan

igor.sb:
hm......... nigdje  :toothy12: :toothy12:

piccilo kao i svi u hr (garant) nemaju klipova vec pola godine skoro

mozda su dosli u međuvremenu

47,4 1. spec

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju