Tehnički kutak > Tuning skutera
Keeway F-ACT 50 - Prijenos
ZverkO:
Cdi na ovom sto sams e ja vozio nije bio block...
A to nije tesko proveriti stavi scoot na nozice i capni mu pun gas i vidi ako se zaleti pa na kraju uspori znaci jeste..
A ako zavrti i pocne da se okrece na zemlji nije ti blokiran!
Svejedno mislim da nije.
Koliko ide sad po ravnom? max speed?
zule020:
Cuj ja imam kit i neide vise od 60 i stavio sam bubinu drugu i sad mi daje 9000okr ali neide opet od 60 sad stavljam delortov 17 i pol dobio snagu nesto ubrzanje ali brzinu nista i trazio sam odblokirani cdi nigdje ga nemogu nać ako sta nađeš da ide brže javii sretno
pecho_vz:
Po takvome cdi onda nije blokiran jer na nozicama, a i u voznji, zaleti se i drzi te neke okretaje, npr 6200. I onda kak skuter ubrzava, tako rastu i okretaji jer meni za nekih 55kmh treba 7500 okr, a dalje mi ga je, kao sto vec rekoh, bed tiskati jer imam osjecaj da bi moglo nest van iz motora izletit :)
Ovo sto se rola tice, preporucate lakse od 3.6. Nece se to onda ipak previse vrtiti? I kolika mi onda moze biti krajnja brzina?
Mislim, nemojte me krivo shvatiti, imam 1001 pitanje posto sam potpuni laik u ovom podrucju :)
Meni je bitno da on meni ide nekih 60, uvrh glave, al ipak da moze mene i curu potegnut u neki brijeg, a ne da molim Boga da mi na pola brijega ne stane :) Tak da slusam vase prijedloge i sugestine...
Hvala unaprijed :glasses9:
sanatorium:
ej imam jedan frend i ima keeway focus ( stari model na f-act ) i isto serijala stavio e rolne od 5g ( seriski su 6g ) skut dobro je isao na uzbrdo a krajna je bila 70-72km/h po negovom satu
ZverkO:
F-ACT stari nema digi tablu i skala mu laze u po.
Pogledaj samo razmak izmedju 10 i 20 a onda pogledaj razmak izmedju 50 i 80 :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Gle nece se on prevrtavat skini mu onaj prsten sa varia stavi 3,5 i videces ici ce mali ko zmaj...
Al bez nekog spuha ne mozes ti puno ocekivati...
Meni ide focus sad 69-70 al mu treba 19 sec do te brzine...
Prednosti: mnogo manje trosi, lakse se krece od tacke a-b, vuce uz brdo....
Nema se sta raspast samo ti stavi 3,5g jel je to copy minareli i videces...
Pa minareli se sluzi sa 6g a ne copy minareli.. :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju