Tehnički kutak > Tuning skutera
Keeway F-ACT 50 - Prijenos
luna500rr:
--- Citat: MaXoVaC - 24 Listopad, 2009, 15:14:39 ---ako su ti rolice preteske....motor nema snage za krajnju brzinu....
ako su ok motor ce povlaciti najbolje i imace najvecu kranju...
ako su prelagane.....motor ce ici ko krepana kokos a drace se sacuvaj boze.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Krivo...
Tvoj kiwy ce imat istu krajnju s bilokojim rolicama tezim od 3g, s tim od 3g ce se bezveze vrtiti miljon okretaja, ici ce sporije...
S npr. 8g ce ti se na niskim okretajima vuci do 40 i onda ce povecavanjem okretaja povecavati brzinu do maxsimalne...
S 4.8g ce ti se kroz ubrzanje vrtiti na onim okretajima gdje ima najvecu snagu, tj. na okretajima rezonancije serijskog auspuha...
S 4.8g krajnja ti je ista kao i s bilokojim drugim rolicama, samo sto brze ubrzaje od 0-55 :hello:
MaXoVaC:
--- Citat: luna500rr - 24 Listopad, 2009, 15:30:00 ---Krivo...
Tvoj kiwy ce imat istu krajnju s bilokojim rolicama tezim od 3g, s tim od 3g ce se bezveze vrtiti miljon okretaja, ici ce sporije...
S npr. 8g ce ti se na niskim okretajima vuci do 40 i onda ce povecavanjem okretaja povecavati brzinu do maxsimalne...
S 4.8g ce ti se kroz ubrzanje vrtiti na onim okretajima gdje ima najvecu snagu, tj. na okretajima rezonancije serijskog auspuha...
S 4.8g krajnja ti je ista kao i s bilokojim drugim rolicama, samo sto brze ubrzaje od 0-55 :hello:
--- Kraj citata ---
ma ok tako sam i ja mislo samo sam malo zakomplicirao.... :laughing9:
tu smo da se pomazemo.... :headbang:
Jet Force:
Hvala momci puno . Znaci jos sutra idem u opasnu potragu za 4.8 rolnicama. :toothy9: :toothy9: :toothy9: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju