Tehnički kutak > Tuning skutera

Keeway F-ACT 50 - Prijenos

<< < (6/8) > >>

x-plorer:
svasta ni ovo jos nisam vidio... :dontknow:

PanTheR_oo7:

--- Citat: Infernus - 08 Listopad, 2009, 19:49:49 ---Jedino mi nije jasno zasto tako dugo ostavljati prsten na variomatu? Pa to ne daje snagu nego tjera motor na vise okretaje i vecu potrosnju. Zasto to ne skinuti odma? Prosvjetlite me  :toothy12:

--- Kraj citata ---

kad imas NOV KLIP / KARIKE  I  STUBLINU, nije preporucljivo tjerat u visoke obrtaje!

Cim skines blokadu s VARIOMATA, znaci omogucavas motoru da ide BRZE, i u jos vece obrtaje!

PanTheR_oo7:

--- Citat: luna500rr - 08 Listopad, 2009, 22:20:06 ---Skini blokade cim kupis scoot :icon_thumright:

3.5g na serijalu :drunken_smilie:

Ako imas zx-a ili nekaj slicno stavi 3.5-3.7g rolice, sa serijskim auspuhom ce ti najbloje potezati s 4.5-4.8g jer je tu rezonancija auspuha...

--- Kraj citata ---

Na NE RAZRADJENE MASINE SE NE STAVLJAJU LAGANE ROLNICE (3,5...)  nego teze (5 gr,  6 gr). Na taj nacin ces ocuvat masinu, i pustit ces je da se razradi lagano!

luna500rr:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 10 Listopad, 2009, 00:32:58 ---kad imas NOV KLIP / KARIKE  I  STUBLINU, nije preporucljivo tjerat u visoke obrtaje!

Cim skines blokadu s VARIOMATA, znaci omogucavas motoru da ide BRZE, i u jos vece obrtaje!

--- Kraj citata ---

Ne...
Nijedan motor nemoze razviti vece obrtaje od onih koje imas blokadom variomata, to ti je kao da auto vozis stalno u drugoj ili prvoj brzini...
Ako neznas radije suti :icon_thumright:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 10 Listopad, 2009, 00:38:47 ---Na NE RAZRADJENE MASINE SE NE STAVLJAJU LAGANE ROLNICE (3,5...)  nego teze (5 gr,  6 gr). Na taj nacin ces ocuvat masinu, i pustit ces je da se razradi lagano!

--- Kraj citata ---

Ovaj motor pogodi okretaje rezonancije s 4,8g, tada se najbolje iskoristava moment i snaga te tada motor najmanje trosi...
Na radnoj snazi i okretajima je motor najizdrzljiviji i najiskoristljiviji jer je za te brzine i primjeren :hello:
Za razradu prvih par rezervara ulij malo dvotaktola u rezervar ili pojacaj pumpu od ulja, poslje samo toci vozi :glasses2:

Jet Force:
PozZ svima.
Samo da vas pitam posto vidim da je rasprava oko rolica 3.5  i  4,8?
Imam Focusa ,klip 41 ostalo sve serijsko. Auspuh stari EURO2 (njegov fabricki) ali je repariran posto je bio progorio.
Zuta opruga.
Koje rolice da stavim. danas sam stavio 7 i nisam bas zadovoljan lijen je,tek od 50 povuce bas dobro do nekih 70-72.
 ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju