Tehnički kutak > Tuning skutera
Keeway F-ACT 50 - Prijenos
alfist159:
--- Citat: x-plorer - 08 Listopad, 2009, 15:48:22 ---imam isti skut...ne skidaj jos blokadu pusti ga da se jos razradi....skut ti nema blokirani CDI miuslim bar je tako u mene....napravi barem 500 km s blokadom onda je skini i kad je skines sve ce ti sjest na oko 2000 km mislim bar je tako meni bilo...meni po ravnici ide 67 do 70 nizbrodo 75 do 77....nadam se da sam bio od pomoci
--- Kraj citata ---
Jesi, bija si od pomoći, ali nisi mi reka odakle si skida blokade, Variomat, auspuh, karburator ili? :icon_biggrin:
x-plorer:
evo ovako blokadu sam skida u servisu i blokada je bila na variomatu...kazem ti ne skidaj je jos...pusti ga do 500 km viruj mi....
PanTheR_oo7:
--- Citat: alfist159 - 08 Listopad, 2009, 15:18:09 ---Evo mene sa malo pitanja, naime onaj x-plorer f-act koji sam dobija vrime je da se skinu blokade (napravija 40 km :glasses9:) i mislim da se radi o CDI blokadi, ide solidno do 45 onda izgubi gas i počne štucat, moram ga držati ispod 45 znači, kako to skinuti, szaviti odblokirani CDI ili cvikati neku žicu?
--- Kraj citata ---
druze, ti preso 40 km i vec bi da skidas blokade? :nono: :nono: :nono: :nono:
blokade bi se mogle skidat tek nakon HILJADE ili ti ga TISUCE!!!
Pusti malo da se karike prilagode cilindru. Inace ces unistit skuter u vrlo kratkom roku.
NE SJEKU se nikakve zice, nego se KUPI novi odblokirani CDI!
Ako skuter ide niz brdo vise nego po ravnom, i ako cijelo vrijeme ubrzava po malo, onda CDI nije blokiran!
Skini VARIOMAT jer na njemu ima sajbica, i odrezi sljepo crjevo sa auspuha.
alfist159:
Pa ko kaže da kad skinem blokade mislim gaziti skuter? Oću da znam di su i da ih skinem i to je to, dovoljno je njemu i 200-300 km i kasnije lagano, kakvih 1000 km... Skinut ću ja tu sa variomata i možda ima na grani, slipog criva na auspuhu nema...
Infernus:
Samo vi kaj obozavate blokade i koristite ih do ogromnog broja kilometara pazite da neide kome "slucajno" neka zica u dekl :icon_biggrin:
Ako netko to ima to se skida odma u ducanu xD, ta zvono pojede :laughing7:(tu sam ja na batini imao i zvono je vec u prvih 200km bilo plavo i svinuto, a tada jos uvijek nisam znao da to ta blokada radi pa sam ostavio do stand. 500 km xD). :sad1:
A ove druge (frga, auspuh) to je ok da mora bar 500 proc.
Jedino mi nije jasno zasto tako dugo ostavljati prsten na variomatu? Pa to ne daje snagu nego tjera motor na vise okretaje i vecu potrosnju. Zasto to ne skinuti odma? Prosvjetlite me :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju