Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 by filip190

<< < (17/21) > >>

filip190:
Problem...  :-[
Kupio sam danas rolice polinijeve 4,7 grama...skuter se užasno ponaša, jako prevrtava... a da ne govorim kako je maksimalna 70km/h sa prijašnjih 110...  :angry7:
Dakle, molim preporuku, koje rolice staviti... setup je sljedeći...

Delorto 17.5
Leo Vince TT
Red sponge
Bijeli centralni
Zeleni federi kvačila
Top variomat

Prije su bile 5,3 grama... išao je dobro, prevrtavao je od 30-45, poslje uhvatio i sve ok... Ja računam na negdje 5.8 - 6 grama...
Ljudi, pomagajte...  :help:

pajo:
rađe provijeri te polini rolice jer je bilo dosta slučaja da nisu bile iste gramaže kao na deklaraci. :icon_thumright:

filip190:
Misliš da bi trebalo bit sve ok sa 4,7gr? budem izvago negdje...

pajo:

--- Citat: filip190 - 27 Travanj, 2011, 22:22:05 ---Misliš da bi trebalo bit sve ok sa 4,7gr? budem izvago negdje...

--- Kraj citata ---
nisam pratio,samo želim reči da staviš te polini na vagu da budeš siguran da su točne gramaže sa deklaracijom.
inače nikad ne uzimam polini rolice jer sam imo loša iskustva i vidio par loših primijeraka. :icon_thumright:

EDIT:vidim da spominješ 5,8-6gr a probaš 4,7gr sad neznam jel traži lakše rolice ili teže :icon_scratch:

filip190:
Ma tu su mi na forumu dečki preporučili da stavim na skut 4.7 grama.... pošto se užasno ponaša skut s njima, a bilo mi je bolje na težima tj na 5,3 gr... nekom logikom idem prema težima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju