Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 by filip190

<< < (16/21) > >>

filip190:
Da dignem temu malo, okinuo sam par fotki...  :icon_biggrin:

Skuter nisam ništa diro, nemam vremena trenutno, al u planu je do uskrsa srediti prijenos, red sponge, i popraviti muziku... U međuvremenu sam složio sam muziku, ali nije dugo radila cca 2 dana... Složio sam na pojačalo woofer, 2 zvučnika 13cm i 1 od 5 cm visokotonac...Čulo se je solidno, ali je zgorila pločica pojačala...  :laughing7:
Sad sam odustao od toga dok nešto ne nabavim...

R@kija:
nis,nista vise nemoj dirat po plastikama,eventualno naljke kod vizira i zna gilera tu ispod eve plastike trokutaste di pise "gilera"

preljep je

marko_rox:
sused sad mi je zal kaj nisi tad i mog posliko ova prva slika je predobra  :o  :icon_thumright:

filip190:
Sused, trebo si prije mislit...  :icon_biggrin:

--- Citat: rakitje00 - 11 Travanj, 2011, 21:22:29 ---nis,nista vise nemoj dirat po plastikama,eventualno naljke kod vizira i zna gilera tu ispod eve plastike trokutaste di pise "gilera"

preljep je

--- Kraj citata ---

Na vizir sam stavio mojskuter.com nalju, a ispod mogu neš stavit al mi je fora ovo kad je crno sve, eventualno neki prijelaz lagani napravit iz crvenog u crno...

filip190:
Danas se radilo malo na runneru... kako mi je auspuh bio u banani, danas je on došo na red...  Pošto nisam imao brusnih papira većih granulacija od 1000, dalje nisam ni išao, ali to mi je u planu jer se ovako i ne presijava baš nešto... Smatram da je napravljeno solidno, moglo je puno bolje.. ali kako je bilo, zadovoljan sam...
Dakle, auspuh prije....

Nakon 2 premaza antikorozinom + brus papir 40

Top prije

Top nakon detaljnog čišćenja

I sve sklopljeno, konačan rezultat...

Ove nosače auspuha sam pofarbao i ovaj prijelaz u top (zavoj na auspuhu), sad ću vidjet kolko će izdržati.. zasad sve ok... jer je boja obična...
Još nisam niš slagao na prijenosu.. to će pričekati jer se malo vozim...al u planu je...  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju