Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli trokira???

<< < (4/5) > >>

pajo:
ok.ajd da uzmemo u obrzira da je možda(1svijećica, 2bobina, 3cdi, 4paljenje)ovim redom krećem.radi toga trokira...
ali zašto dimi na spuh i kad je ugrijan????(ne u vožnji)

robert:
zato što smjesa ne izgorjeva kako treba. i kod mene je tako bilo. stavio drugu bobinu i radi ko sat

benelli:

--- Citat: robert - 02 Lipanj, 2009, 22:49:29 ---zato što smjesa ne izgorjeva kako treba. i kod mene je tako bilo. stavio drugu bobinu i radi ko sat

--- Kraj citata ---
a da pa moguce je i to da sad nije dobra iskra pa ne izgor sve nego ide kroz auspuh probaj ti od nekog bobinu posudit i stavit gore ali i svjecicu probaj ako imas pri ruci koju dobru

pajo:

--- Citat: robert - 02 Lipanj, 2009, 22:49:29 ---zato što smjesa ne izgorjeva kako treba. i kod mene je tako bilo. stavio drugu bobinu i radi ko sat

--- Kraj citata ---
misliš da je bobina za bacit(dobro je radio sa ovom bobinom)a boja svijećice je više nego dobra
možda bi dobro došla zamijena????

sfx:

--- Citat: benelli - 02 Lipanj, 2009, 22:34:42 ---pucketanje :icon_scratch: sigurno je nesto sa strujom onda da nije bobina isla u kur..

u sfx kako ti je dobro dosla sr-ka ova u avantaru,jbt disi dao plastike farbat da ih i ja dam :frajer:

--- Kraj citata ---

ot   ...a zaboravio sam di sam ih farbao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju