Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli trokira???
pajo:
ovako inaće perem skuter sa minivošom i nakon pranja ga odma upalim da se malo kablovi i sve osuši međutim ovu subotu sam ga opro i zaprićo se sa frendom i kad sam ga htio upalit.kad kifla niće i neće.ajd nekako je upalio jedno kilometar je trokiro i onda ok po starom.drugi dan se vozo sve ok.treći dan trokira na startu treba mu da uhvat i sad tako stalno svijećica je nova,(boja svijećice je ok)brine me taj karburator(mikuni 16)sam radim miješavinu 2.5%(gus mallossi) i šaraf za zrak je okrenut još pola đira fali da bude do kraja i opet dim na spuh ne sam ujutro već i po danu kad ostoji po sata sat fino zadimi.a opet boja svijećice je više nego ok(znaći diz i zrak je ok)jedino mislim da je problem u tom šrafiću kojeg već dva dana štelam i nikako
(AJD AKO IMA KAVI PRIJEDLOZ)DA RIJEŠIM VIŠE :help: :help: :help: :help:
aeroxtuning:
zas ga peres minivosom? ja ne bi ni u ludilu,fino uzmes krpu i prebrises......moze bit da je voda do struje dosla.....
pajo:
2god ga perem minivošom nikad ništa.????
aeroxtuning:
za sve postoji prvi put ;) mogla je vodena prasina uci tamo di je ventilator hladnjenja,odnosno magnet,i eto ti sra#a
benelli:
probaj pospricat kontakte tj đekove sa kontakt sprejom mada sumnjam da je u tome problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju