Tehnički kutak > Tuning skutera
problem - oko stavljanja plastike za hladjenje na magnet
Chupsy:
samo original plastika hladi zadovoljavajuće
svake glupe preinake poput ove rezultirat će pregrijavanjem
Benjamin:
--- Citat: Chupsy - 02 Lipanj, 2009, 22:25:36 ---samo original plastika hladi zadovoljavajuće
svake glupe preinake poput ove rezultirat će pregrijavanjem
--- Kraj citata ---
Covijek ti je sve rekao..jedino kaj pomaze jos da bolje hladi je sistem kak ja imam..maknute milijon onih pregrada i napralvjen sma usmjerivac zraka...vise zraka ulazi...jel vjetar voznje je usmjeren da ulazi u sistem...
Po najvecim vrucinama jos nikad nije pokazivao znakove slabosti.. :headbang:
doritos:
e benjamine znaci plastike bi bilo dobro maknuti sa cilindra sa zracnog hladjenja jel? bolje se hladi bez njih ili? i naravno stavljati bocni usis kod magneta...
Aleks:
Neee, nikako maknut plastike. Nego, kad se skinu te 2 plastike (poklopac ventilatora i cilindra), unutra imas par pregrada, kao da dijeli tok zraka na 2 dijela, pa te dijelove maknut.
Benjamin:
Ko prica o plastici s cilindra..
Mi pricamo o ovaj bocnoj...orignal je najbolje slozeno i dobro hladi...samo se malo modificira ona bocna di ventilator usisava zrak ...tam se maknu ona pera i metne cijev pod kutem..da od vjetra koji u voznji nastaje odnosno prolazi ude sto vise u sistem hladenja...
Pokazalo izvrsne rezultate s padom temp.
BTW imas sve pod mojim projektima pa pogledaj tam...imas slike i sve se vidi na kaj mislim i kak je slozeno...slicno ovom gotovom..smao puno jefitnije prakticki badava samo malo vremenai volje treba..
Ja sam gledao ovaj gotovi kupiti pa sam odustao baz zbog toga kaj je neprecizno izraden....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju