Tehnički kutak > Tuning skutera

problem - oko stavljanja plastike za hladjenje na magnet

(1/3) > >>

vida20:
Prvo fali mi produzetak koji ce zatvorit kutiju di je cilindar , onda onaj dio za zice dobro to sam malo sfušo ali služisvrsi , 3. ventilator mi grebe po plastici al kak sam dao gas malo se poturpijo i sad je ok. sad me zanima jel neko to stavljo jel mozda treba serijski produzetak za plastiku rezat i varit na ovo novo il sta da napravim.

evo par slika da si predocite kako to izgleda

http://img38.imageshack.us/gal.php?g=fotografija0028.jpg

Benjamin:
taj usis ti nikako nepase ...

Moras napraviti ovaj medukomaidcak koji ti fali da povezes to kuciste s onim kaj ide preko cilindra...to mu je usmjerivac ubiti...

Mozda najbolje da izrezes s orignala kolko ti treba i plasticar da ti povari to da nekak pase...

vida20:

--- Citat: Benjamin - 02 Lipanj, 2009, 20:41:27 ---taj usis ti nikako nepase ...

Moras napraviti ovaj medukomaidcak koji ti fali da povezes to kuciste s onim kaj ide preko cilindra...to mu je usmjerivac ubiti...

Mozda najbolje da izrezes s orignala kolko ti treba i plasticar da ti povari to da nekak pase...

--- Kraj citata ---

sarafi pasu 100% samo mi je to cudno jer je neobradjeno do kraja i cak ima neku rupicu za taj produzetak kao na klik da se spoji al produzetka nigdje.

Benjamin:
ma dobro jeb..rupe..to znam da pase..ali nepase fizicki...jel je prekratka...

Ili ima posebno adapter za kupiti ili bi se trebao kupiti i onaj dio kaj dode na cilindar u kompletu s tim...

To je onak poluuniverzalno napralvjeno..jel je i ta plastika za stalkera 97g ..a on ima drugaciju struju..nema onaj prikljucak vani tam nego ide kroz blok na drugu stranu i onda netreba nis rezati...

vida20:

--- Citat: Benjamin - 02 Lipanj, 2009, 21:44:08 ---ma dobro jeb..rupe..to znam da pase..ali nepase fizicki...jel je prekratka...

Ili ima posebno adapter za kupiti ili bi se trebao kupiti i onaj dio kaj dode na cilindar u kompletu s tim...

To je onak poluuniverzalno napralvjeno..jel je i ta plastika za stalkera 97g ..a on ima drugaciju struju..nema onaj prikljucak vani tam nego ide kroz blok na drugu stranu i onda netreba nis rezati...

--- Kraj citata ---

:D j**** ti stakera iz 97.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju