Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kriza nedostatka adrenalina...  (Posjeta: 6201 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: Kriza nedostatka adrenalina...
« Odgovori #20 : 02 Lipanj, 2009, 21:58:02 »
Nisu bitni konji, samo da se vozilica moze malko zaletit, vi po gradu nemate gdje, ja u vukoj3bini iman sporednih puteva kuda svako prjestupne godine prodje auto, uzmem u pajde silverstona ili yuga i zalicem se po okukama ko ludjak. Ranami sletim li jednom u onu provaliju prema karaji niko me nece naci :drunken_smilie:

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #21 : 03 Lipanj, 2009, 07:29:01 »
bokte pa vi niste normalni.......meni je skroz normalno kad sjednem sa r-a od preko 100ks nazad na skutera.....kakva kriza adrenalina......moj stil voznje na skuteru je pun adrenalina tak da mi netreba brdo konja da bi mi digo adrenalin  :)

Ako ti mozes na ikoji nacin usporediti motor sa 100ks i skut od cca 10 onda si cisti panj! Ma koliko skuter vozio na granici nije ni priblizno osjecaju koji imas kada vozis i ne smijes okreniti gas na svakom cosku jer bi te kupili lopatom.
To je neki osjecaj straha ,postivanja ,divljenja ,a opet osjecas se svemoguc ,tako da kuzim sto mladi ginu ko muhe.

Adjmo dalje savjeti??? Ono sa boatianom vjeojatno pomaze ,ali nemam ga pa nemogu provjeiti... ideja sa plavim jajima ,neka hvala ja bi radije djeci doplatak u neko dogledno vrijeme ;)

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #22 : 03 Lipanj, 2009, 08:35:03 »
Ono sa boatianom vjeojatno pomaze ,ali nemam ga pa nemogu provjeiti...

Kak nemaš?  :laughing9: :laughing9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #23 : 03 Lipanj, 2009, 08:53:38 »
Nemam... onaj jedan sto je i bio ponekada nije moj nego sam popravljao prijateljici.... a neda mi se 500kn za tako nest bezveze   ;D

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #24 : 03 Lipanj, 2009, 10:18:16 »
Ako ti mozes na ikoji nacin usporediti motor sa 100ks i skut od cca 10 onda si cisti panj! Ma koliko skuter vozio na granici nije ni priblizno osjecaju koji imas kada vozis i ne smijes okreniti gas na svakom cosku jer bi te kupili lopatom.
To je neki osjecaj straha ,postivanja ,divljenja ,a opet osjecas se svemoguc ,tako da kuzim sto mladi ginu ko muhe.

onda ja ocito nemam nikakvog straha pa mi je svejedno kai vozim.....  :laughing7:

Offline melkiot

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ivani?-Grad
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon 50
  • MojSetup: a mi je srednja
  • MojSpuh: samo što nije otpao
« Odgovori #25 : 03 Lipanj, 2009, 10:24:28 »
to je i mene mučio, od kad sam probao gsxr pa na skutača 50...

lijek je jednostavan, sjedneš opet na taj motor, i razbiješ se ko konj sa njim...

onda će ti skuter biti car :toothy12:

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #26 : 03 Lipanj, 2009, 11:22:02 »
hm, tesko ...vec sam imao bliskih susreta sa cestom ,zbog neiskustva ,ali brzo sam naucio lekcije ,da planiram padati i da sam neki panj koji pada svako malo pa onda stvarno ne bi vise vozio... ajd kada ti se u nekoliko godina omakne 1-2 ne tako strasne situacije ,a sa godinama i sve opreznija voznja... Nego dosta sam se u zadnjih godinu dana promjeninio i sve manje juricam bzvz okolo ,pocinjem cijeniti neke druge stvari. Starriiiimmmmmm.... :icon_biggrin:

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #27 : 03 Lipanj, 2009, 13:29:27 »
Frend 1 uzeo zx7
frend 2 uzeo r6
neo imo sr172
neo provozao zx 7 i r6
neo prodao sr172
neo kupuje pilu  :headbang:
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #28 : 03 Lipanj, 2009, 13:45:03 »
hahaha  :icon_thumright: 

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #29 : 03 Lipanj, 2009, 13:47:38 »
ma ja sam se na to naviknuo napocetku bilo malo tesko ali sad vec mi je normalno ja imam cross 125 40ks 2t i imao sam ga godinu i pol i jos je kod mene ia cijelo lijeto sam vozio cr 250 60ks mozda malo vise ali 2t od frenda nesto sam mu mjenjao pa je bila kod mene i vozio sam koj put husabrg 400 i ktm 600 hard enduro i to par puta i nakraju ljeta sam kupio skuter pa mi nije bilo sve jedno ali naucio sam se sad kad sjednem sa nekog crossa 250 pa na skuter niti ne ocukujem nesto jest da je malo dosadno po revnici sa skuterom cijelo vrijem 100 ali sta ces,od sportiva nisam nista vozio vozio sam samo Z 750 ali mi nije toliko bolje u startu od crossa 250 2t jer kad otvori ventil cuda radi i 250 2t

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #30 : 03 Lipanj, 2009, 18:34:06 »
asti srca koliko lovaca :laughing6:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #31 : 04 Lipanj, 2009, 13:24:00 »
Mene @malaguti f12 prepeljao na R1 2005. Reko sam mu da nema potrebe više da me vozi na tom kičmolomcu  :drunken_smilie:

Od tada mi je čisto dosta moj Rox  :jerk:

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 04 Lipanj, 2009, 15:11:42 »
Mene @malaguti f12 prepeljao na R1 2005. Reko sam mu da nema potrebe više da me vozi na tom kičmolomcu  :drunken_smilie:

Od tada mi je čisto dosta moj Rox  :jerk:

e tu je problem ,bio si na krivom sjedalu ;)

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #33 : 04 Lipanj, 2009, 15:17:23 »
e tu je problem ,bio si na krivom sjedalu ;)

Ma vozio sam dottoreovog mita i moram priznat da je jeben osjećaj u prve 3 brzine kroz ulicu na fol gasu  :sad1:

Zak da znam osjećaj  ::)

Offline ..::Alf::..

• forumski skuteraš
  • Flegma
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
  • Moj Skuter: NRG Power
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #34 : 06 Lipanj, 2009, 18:58:30 »
najbolja doza adrenalina vam je ona na špricu, zato svi pljačkat bolnice i ljekarne za ampule adrenalina!!!! :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9:
...svojim dahom zamaglila je vizir moje kacige...

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 08 Lipanj, 2009, 07:47:33 »
najbolja doza adrenalina vam je ona na špricu, zato svi pljačkat bolnice i ljekarne za ampule adrenalina!!!! :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9:

:icon_thumright:

Eto nisam se sjetio toga ....nego od kada sam otvorio ovu temu pa do petka sam rijesavao papire da ono crveno cudoviste koje sam opisivao parkiram u dvoriste : Hyosung GT650R
Nakon iscrpnog i dugog cackanja i trazenja info po netu i od nekih vlasnika istog motora ,voznje jednog
i zahvaljujuci besramno velikim kamatama i 7 godisnjem kreditu ,ljepotica je sada samo moja :icon_biggrin: (ustvari od Banke dok ne otplatim kredu  :sad1:..)

Neke informacije o prizvodjacu i modelu  http://www.motori.hr/Novost_zvana_Hyosung__2233.html

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #36 : 08 Lipanj, 2009, 08:03:42 »
lijep motoric :icon_thumright: daj nam nes vise reci o njemu,kak si zadovoljan i tako to?
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #37 : 08 Lipanj, 2009, 08:25:32 »
To je onaj što ima motor od suzukija sv650?  Dobra pila  :icon_thumright:

Nitko više neželi vozit skutere, svi il kupuju motore ili BB ;)

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 08 Lipanj, 2009, 08:33:28 »
Radim na skupljanju para za regu..ova na njmu je  samo za fotkanje ;) . Napravio jucer i prekjucer 100km jer jos nije regan pa sam jedva i to ....

Na satu je tek 100km ,pa je jos rano... Za sada najvise me smeta par milimetara lufta na rucici gasa sto cu korektirati na prvom servisu ,ostalo sve se tek razradjuje...kocnice svaki km koce sve jace ,ali mislim da bi trebale jos puno jace ,vidjet cu kada sjednu plocice skroz. Nema stiskanja prvih 1600km... sada ga vozim onako lagano sa do max  5-6t rpm (sto je u 6 brzini preko 100km/h) uz puno saltanja brzinama i kocenja motorom,ubrzavanja da se sve razradi i sjedne.

Offline veka84sb

• maxi forumaš
« Odgovori #39 : 08 Lipanj, 2009, 08:41:04 »
To je onaj što ima motor od suzukija sv650?  Dobra pila  :icon_thumright:
Nitko više neželi vozit skutere, svi il kupuju motore ili BB ;)

Motor je doradjeni i ima vise ks nego verzija kod Suzukija. Inace ista tvornica radi masine i za Suzuki. Evo ovdje nesta o tome. http://www.motori.hr/Novost_zvana_Hyosung__2233.html

Ma slabo poznata marka pa me bilo strah kupiti ,ali kada sam sve pretrazio i proucio vise nisam sumljao.
« Zadnja izmjena: 08 Lipanj, 2009, 08:44:38 veka84sb »