Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
dhorvat:
--- Citat: Biker686 - 18 Lipanj, 2009, 13:59:57 ---jel ide ovaj put ko sa slicnim slabijim skuterom?! :icon_scratch: jer mene isto malo hebu usponi.. po ravnom ide zip oko 70..
--- Kraj citata ---
Još za tamo bi se mogo vozit sporo ali za nazad teeško :toothy3:
Biker686:
--- Citat: dhorvat - 18 Lipanj, 2009, 14:03:59 ---Još za tamo bi se mogo vozit sporo ali za nazad teeško :toothy3:
--- Kraj citata ---
ma bitno da to tam dodjem nekak jer prvi put idem u tom smjeru pa.. :icon_biggrin: sve iza delnica mi je misterij.. :laughing9:
dhorvat:
--- Citat: Biker686 - 18 Lipanj, 2009, 14:06:38 ---ma bitno da to tam dodjem nekak jer prvi put idem u tom smjeru pa.. :icon_biggrin: sve iza delnica mi je misterij.. :laughing9:
--- Kraj citata ---
Nemreš fulat iza delnica :icon_biggrin:
Šalim se... bit svega je da vozimo u grupi da ako nečiji motor stane da ne ostane sam :icon_thumright:
Biker686:
--- Citat: dhorvat - 18 Lipanj, 2009, 14:38:41 ---Nemreš fulat iza delnica :icon_biggrin:
Šalim se... bit svega je da vozimo u grupi da ako nečiji motor stane da ne ostane sam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to se cijeni! :icon_thumright:
Benjamin:
ranvica prema tam bas nema tak da ono...ovu 70kmh zaboravi :P
Ma gle grupna voznja i to je to...mi smo zadnji puta isto svi u grupi isli i polako..robi sa stock lunim kolko smo mogli isli smo...malo smo tu i tamo kad smo dole isli po danu ja i lav po gasu par zavoja jel je ipak gust..ali onda laganini cekali opet robija da nas stigne...nikako na duze relacije ne ostavljati nekog iza sebe..jel tam fakat nis nema sume i tu i tam kuce...
Jos je dobro dok stane skuter...ali ak se nekaj desi je gadno...zato svako malo iza sebe pogledati i pratiti di su ljudi i jel fali ko pa usporiti ili stat za strane a ak treba i vratiti se nazad..
Ja i robi i jos par clanova smo puno proputovali i uhodali smo se dosta i mislim da samo ok se ponasali do sada jedan prema drugome..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju