Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (19/64) > >>

dhorvat:

--- Citat: Biker686 - 18 Lipanj, 2009, 13:59:57 ---jel ide ovaj put ko sa slicnim slabijim skuterom?!   :icon_scratch:  jer mene isto malo hebu usponi.. po ravnom ide zip oko 70.. 

--- Kraj citata ---

Još za tamo bi se mogo vozit sporo ali za nazad teeško  :toothy3:

Biker686:

--- Citat: dhorvat - 18 Lipanj, 2009, 14:03:59 ---Još za tamo bi se mogo vozit sporo ali za nazad teeško  :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma bitno da to tam dodjem nekak jer prvi put idem u tom smjeru pa..   :icon_biggrin:  sve iza delnica mi je misterij..   :laughing9:

dhorvat:

--- Citat: Biker686 - 18 Lipanj, 2009, 14:06:38 ---ma bitno da to tam dodjem nekak jer prvi put idem u tom smjeru pa..   :icon_biggrin:  sve iza delnica mi je misterij..   :laughing9:

--- Kraj citata ---

Nemreš fulat iza delnica  :icon_biggrin:

Šalim se... bit svega je da vozimo u grupi da ako nečiji motor stane da ne ostane sam  :icon_thumright:

Biker686:

--- Citat: dhorvat - 18 Lipanj, 2009, 14:38:41 ---Nemreš fulat iza delnica  :icon_biggrin:

Šalim se... bit svega je da vozimo u grupi da ako nečiji motor stane da ne ostane sam  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to se cijeni!   :icon_thumright:

Benjamin:
ranvica prema tam bas nema tak da ono...ovu 70kmh zaboravi :P

Ma gle grupna voznja i to je to...mi smo zadnji puta isto svi u grupi isli i polako..robi sa stock lunim kolko smo mogli isli smo...malo smo tu i tamo kad smo dole isli po danu ja i lav po gasu par zavoja jel je ipak gust..ali onda laganini cekali opet robija da nas stigne...nikako na duze relacije ne ostavljati nekog iza sebe..jel tam fakat nis nema sume i tu i tam kuce...

Jos je dobro dok stane skuter...ali ak se nekaj desi je gadno...zato svako malo iza sebe pogledati i pratiti di su ljudi i jel fali ko pa usporiti ili stat za strane a ak treba i vratiti se nazad..

Ja i robi i jos par clanova smo puno proputovali i uhodali smo se dosta i mislim da samo ok se ponasali do sada jedan prema drugome..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju