Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 18 Lipanj, 2009, 00:41:59 ---Danas sam potvrdio da idem u subotu ujutro, a koliko ce to biti sati, svejedno.
--- Kraj citata ---
Zasad 90% da idem sa SlowRiderom. Potvrdim to par dana prije :drunken_smilie:
Benjamin:
isus m....11 vas je na listi...j#bo me pas ak ce vas se pojaviti bar kompletnih 10 onda idem i ja..makar se zaduzio negdje...ali to moram vidjet da ide tolki copor skutera u jednom smjeru na tak daleki put....
dhorvat:
--- Citat: Benjamin - 18 Lipanj, 2009, 08:43:53 ---isus m....11 vas je na listi...j#bo me pas ak ce vas se pojaviti bar kompletnih 10 onda idem i ja..makar se zaduzio negdje...ali to moram vidjet da ide tolki copor skutera u jednom smjeru na tak daleki put....
--- Kraj citata ---
Ja ako idem, idem na jednodnevni, vjerojatno i Slow, a sad da je tak daleki put... ::) ::) ::) ...baš i nije :dontknow:
Išli smo jednom kad je serijska luna terala u brdo i onda je izgledalo malu duže, ali sada kad će prosječna bit malo jača, nebi trebalo bit takav problem :icon_thumright:
Benjamin:
A za neke 50 je to dugi put...odnosno nekim vozacima..meni isto nije..160km u jednom smjeru...ali neovisno od toga nije bas da svaki dan idu tolki broj skutera na tolki put zbog toga sam mislio...
neznam ja cu vidjeti o stanju kakvom ce bit..mozda dan mozda dva...moram si sator rijesiti onda jos...
Biker686:
--- Citat: dhorvat - 18 Lipanj, 2009, 08:53:22 ---Ja ako idem, idem na jednodnevni, vjerojatno i Slow, a sad da je tak daleki put... ::) ::) ::) ...baš i nije :dontknow:
Išli smo jednom kad je serijska luna terala u brdo i onda je izgledalo malu duže, ali sada kad će prosječna bit malo jača, nebi trebalo bit takav problem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jel ide ovaj put ko sa slicnim slabijim skuterom?! :icon_scratch: jer mene isto malo hebu usponi.. po ravnom ide zip oko 70..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju