Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
ivan007:
idem :icon_thumright: ali jos neznam ocu moc ostat do nedjelje.........u najgoru soluciju idem subota vece mrak(sam) :'(
SlowRider:
--- Citat: ivan007 - 09 Lipanj, 2009, 19:53:40 ---idem :icon_thumright: ali jos neznam ocu moc ostat do nedjelje.........u najgoru soluciju idem subota vece mrak(sam) :'(
--- Kraj citata ---
kako stvari stoje, otprilike nas je pola za ostati, a pola za povratak istim danom. Tako da nema brige oko toga.
Benjamin:
Tocno to kaj slow veli...
predaleko je za tocna odredivanja...
sad se moze ugrubo dogovoriti..najprije da se vidi kolko bi ostalo kolko bi islo nazad ...
Ak se ostaje onda nema potrebe nesto prerano kretati u subotu buduci da se stigne sve vidjeti u 2 dana...
Sa stajanjima kak smo mi zadnji puta kad mso isli je trebalo oko 4h...kaj se mene tice netreba tak puno stajanja ovaj put..prosli put smo stajali zbog zime jel smo isli u 9-10mj di je kroz brde pun kufer hladno..temp su bile oko 7 stupnjeva ak se ne varam...
Ili stanemo vise puta..ali kratke pauze po 10 max 15min...odnosno par kratkih i jedna dvije duze..da se pojede mozda nes i tak to...
I iz iskustva znam isto ko zadnji puta pun kufer ih se javilo i nakraju nas je sam troje islo..tak da bi bilo dobro da se stvanro jave oni koju mogu i hocu ic...a ovi kaj bi htjeli ic dok ne saznaju jel stvanro mogu ic bolje da se ne prijavljuu...tak da se zna realan broj ljudi koji bi isli...
Benjamin:
--- Citat: 2TDottore - 09 Lipanj, 2009, 15:23:27 ---opa.....vidim ja ima se para na razbacivanje.......takvi najvise i kukaju da nis nemaju...... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pa ono kad potrosim tak puno parao nda i nemam...
A to su sve vazne stvari kaj moram si rijesiti izostavimo djelove za skut...tak da ono..business first,fun second mi je trenutno...
Ak idem minimalno 400kn...prosle godine mso isli na dan pa sam ostavio 300kn...od tog ode jedno 150-200 na gorivo...
Biker686:
--- Citat: Benjamin - 09 Lipanj, 2009, 21:23:23 ---Pa ono kad potrosim tak puno parao nda i nemam...
A to su sve vazne stvari kaj moram si rijesiti izostavimo djelove za skut...tak da ono..business first,fun second mi je trenutno...
Ak idem minimalno 400kn...prosle godine mso isli na dan pa sam ostavio 300kn...od tog ode jedno 150-200 na gorivo...
--- Kraj citata ---
ja s punim tankom za oko 50kn predjem 250km tak da benga nije problem! :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju