Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (10/64) > >>

Benjamin:
Lako rec onima kaj imaju velike place ili nemaju izdataka opce...pa se da torsiti..

Al ja sam danas i jucer potrosio 3000kn i jos do kraja tjedna ode 1000kn...tak da mi je to malo ipak previse..a di je kraj mjeseca tak je 9...a da je  u pitanju samo 100kn nije problem..

Ali do dolje i nazad ima love za potrositi...prosle  godine je oslo dobrih 300kn...

Rekao sam ak ce do kraja mjeseca bit jos par fuseva onda idem...ali ovak tesko..jel me sljedeci mjesec cekaju jos izdaci od sigurno 5000kn...a treba i na ljetovanje misliti i za to nekaj na stranu metnuti...

2TDottore:
opa.....vidim ja ima se para na razbacivanje.......takvi najvise i kukaju da nis nemaju......  :laughing7:

Biker686:
ja i vrlo rado iso samo me malo strah brda..   ::)  drzi zip s iber gasom po ravnom 70 bez beda al su mu brda onak izmedju 40-50 ovisi o nagibu i prezagrijanosti prjenosa..   :icon_biggrin:  i ja bi na 1 dan isel..

ivan007:
dajte malo vise detalja.......ide se npr subota jutro,vraca se nedjelja popodne,kolko puta se staje otprilike,kolko vremenski treba do tamo,kolko je okvirno novaca potrebno ,malo vise informacija mozda bi neko iso kad bi okvirno sve znao.

HVALA!

SlowRider:

--- Citat: ivan007 - 09 Lipanj, 2009, 19:27:48 ---dajte malo vise detalja.......ide se npr subota jutro,vraca se nedjelja popodne,kolko puta se staje otprilike,kolko vremenski treba do tamo,kolko je okvirno novaca potrebno ,malo vise informacija mozda bi neko iso kad bi okvirno sve znao.

HVALA!

--- Kraj citata ---

ima jos do drugog vikenda  :laughing7:

Treba dogovoriti polazak, odnosno treba vidjeti koliko nas je koji zelimo prenociti tamo i koliko nas je koji bi isli u jutro, a vracali se navecer.

Iz proslogodisnjeg iskustva znam da smo stali jednom u Jastrebarskom na kratko, u Karlovcu malo duze (oko 20min), Severin na Kupi jos duze (oko 40min) i nekoliko kracih stajanja dalje...

Vremenski je trebalo oko 4h sa pauzama ako se ne varam.

Sto se tice goriva, nece ti trebati preko 200kn jer tada skuter i manje trosi, prakticki nema stajanja, samo se vozi, meni osobno je bilo dovoljno nesto manje od 150kn jer je potrosnja iznosila oko 3.5L...

Brzina je bila od 60-80km/h po cukicama skutera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju