Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (29/64) > >>

Benjamin:
Ja uvijek kad idem na takve puteve imam alat sa sobom..ono osnovno kaj mi treba kaj mogu na cesti popraviti...a ak je kaj veceg onda sam popusio..

Ja nosim neku bocicu 2-3l benzina..ondonso do dole cu pranzu imat..prije nego od dolje krecemo cu napunit..jel je problem navecer nije po danu onda ima par benzinskih...i da se tociti..ali navecern is ne radi oko 8-10 zatvaraju sve ove izvan centra...a i u centru nisam siguran..i od gorbnika do karlovcan is ne dela onda..prosle godine sam doso na parama benzina do benzinske..sam kaj se nije zgasio..

cajger zadnjih 15-20km bio na 0.

I prosle godine sma ibo spreman na sve...sve kaj mogu sloziti na cesti imam za to odg alat..i dijelova vise manje...jedin oto kaj velim ak je nesto vece samo slepa..a i za to je sajla u gepeku...pa bu neko s BB vuko...

Benjamin:

--- Citat: zich - 20 Lipanj, 2009, 22:15:24 ---bez brige, to sam vec smislio, mislim da cu samo nositi gumu, ima tamo netko valjda ko ce je zamjeniti

--- Kraj citata ---

jednostanvije ti je to odmah rijesiti..lakse neg nositi

kak nebi bilo bogten a grobniku 3 kamiona s gumama i 6 montirki vani stoje,..pa trke se voze tam..svi montiraju gume..

robert:
e beni malo si se zeznuo. mi smo bili 2007 na grobniku kad si na zadnjoj kapi došao do karlovca. ili kad smo se grijali oko janjca na raćžnju

Benjamin:
ma dobro ..to sam i mislio..svejedno..isti klinac..

zich:

--- Citat: Benjamin - 20 Lipanj, 2009, 22:19:24 ---jednostanvije ti je to odmah rijesiti..lakse neg nositi

kak nebi bilo bogten a grobniku 3 kamiona s gumama i 6 montirki vani stoje,..pa trke se voze tam..svi montiraju gume..

--- Kraj citata ---

ti se nisi vozio samnom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju