Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (28/64) > >>

zich:

--- Citat: robert - 20 Lipanj, 2009, 22:04:37 ---da al tamna vukojebina u sredc gorskog kotara nije stara karlovačka gdje ima svakih par metara benzinska. od delnica do karlovca neradi po noći ni jedna benzinska.

--- Kraj citata ---

da je takva frka, pa pretoci se iz jednog skuta u drugi

moj nema ni 80 kila, okrenemo ga naopako  ;D

robert:
ipak ću ja ponjet kanister ispod sica sa sobom. pa kome bude trebalo imamo. a beni nosi isto 2-3 litre sa sobom

zich:

--- Citat: robert - 20 Lipanj, 2009, 22:08:52 ---ipak ću ja ponjet kanister ispod sica sa sobom. pa kome bude trebalo imamo. a beni nosi isto 2-3 litre sa sobom

--- Kraj citata ---

i ja isto nosim 3 litre, ali BELJE GRASEVINE   :toothy9:

robert:

--- Citat: zich - 20 Lipanj, 2009, 22:09:47 ---i ja isto nosim 3 litre, ali BELJE GRASEVINE   :toothy9:

--- Kraj citata ---
to te ja pitam.  :icon_thumright:
rađe si nabavi kotač zadnji sa friškom gumom i stavi si ga na leđa paligumac jedan :toothy10:

zich:

--- Citat: robert - 20 Lipanj, 2009, 22:11:56 ---to te ja pitam.  :icon_thumright:
rađe si nabavi kotač zadnji sa friškom gumom i stavi si ga na leđa paligumac jedan :toothy10:

--- Kraj citata ---

bez brige, to sam vec smislio, mislim da cu samo nositi gumu, ima tamo netko valjda ko ce je zamjeniti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju