Općenito > Generalno o skuterima

Nova odiseja : Muka po Kymcu

<< < (8/12) > >>

ADRO 3:
sve je to super al se vidi da si blaga osoba i da u sirokom zavoju zaobilazis svadje i rasprave  trebo bi im zaprijetit kako je mr j  reko jer se jedino tako mogu rezultati postici

moj stari kupio bio kiu cerato i nakon mjesec dana pukla mu osovina auto se cjeli savio i oni ga zavarili ili sta ja znam sta moj stari reko nosi to u 3 pizde materine oni nisu htjeli dat novi auto, on na sud i tamo ljepo sve rjesili sada vozimo novog cerata i dali nam besplatni cede mp3 player  :toothy9:  svaki put kada dodjemo na servis nakon xxx kilometara oni se svi tamo smjeskaju i dobardan jeste zadovoljni i to... hahaha

jedino tako rezultate se moze postic

tuzis platis odvjetnika ako si stvarno u pravu oni popuse i placaju troskove tvojem odvjetniku tako da ti financijski nije problem

mrcina:
treba imati love za advokata i ovako skupljam denare za jaču mašinu.

eladio:

--- Citat: ADRO 3 - 26 Travanj, 2007, 15:40:58 ---
tuzis platis odvjetnika ako si stvarno u pravu oni popuse i placaju troskove tvojem odvjetniku tako da ti financijski nije problem

--- Kraj citata ---

ovisi, mozes se dogovorit s odvjetnikom, i ako odvjetnik misli da si u pravu, da se on naplati kad sve bude gotovo, pa koliko izvuce, izvuce  :headbang:

ima puno takvih odvjetnika.. oni odmah procjene da li si u pravu..

a nasi sudovi su sve opasniji, i dileri , pardon uvoznici , bi se trebali pocet pomalo toga bojat jer ljudi pomalo postaju svjesni toga, i po tom pitanju se skroz amerikaniziramo.. cesto su ljudi i u pravu, a ovrha dodje kad tad , a onda ide i pad rejtinga itd..

Punisher:
Ajde glavno da je Mrcina riješio problem...  :happy6:
Mislim da može slobodno lock na temu  :)

mrcina:
možda ima još ko šta za reč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju