Općenito > Generalno o skuterima

Koji motor da kupim ?!

<< < (2/13) > >>

filip190:
Vidim da bi htio peugeot... ja ti ga ne preporučam, ali ako češ ga uzimati (Jet Force)-onda uzmi C-Tech... to je karburator verzija... oni se ne kvare za razliku od običnih koji su ajnšpric.....
Inače sam imao dva Speedfighta 2 i s prvim sam bio totalno razočaran-stalno se kvario, nisam mogao napraviti 2000km bez 1000kn popravka(doslovno), na kraju mi je zaribala mašina na 14000km i onda sam ga prodo i našao povoljno isto Sf2 ali noviji sa malo km i s njim nikakvih problema..... :glasses2:
Sada imam Runner sp50 i prezadovoljan sam kako ide naspram sf-a....3x bolje... ali mi je potrošnja duplo veća...  :icon_biggrin:
Preporučam ti ili runner, nrg ili roxa

neer:
ma nemoj kupovat skuter sta ce ti

Scooter:
ma ja nebi speedfight 2 nego c.tech...sf ne dolazi u obzir...našao sam dobar oglas u njuškalo oglasniku ...dat ću vam link pa pogledajte...  http://www.njuskalo.hr/oglas468583   kada pogledate oglas kažite bili se to isplatilo kupit:.. :icon_thumright:ovaj mi se baš dopada i sve to...a i runnerica je super al nemogu ju nać u oglasnicima ispod 12 000 kn a ja mogu dat maX. 10 000... :dontknow: šta da radim...

filip190:
Ako kupuješ C-Techa onda u redu, ma da bi bilo bolje da uzmeš runner,rox-a ili nrg-a..... Prodam ti ja svoj za 10500kn(Runner SP 50, '06.g :icon_biggrin:)

Scooter:
Šta stvarno prodaješ runnericu ?  imaš li možda msn, facebook ili xfire...ako imaš javi....moja adresa je [email protected] (od fb i msn-a)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju