Općenito > Generalno o skuterima
Koji motor da kupim ?!
Scooter:
Ey, ljudi pozzdrav...kupujem motor (naravno skuter) pa neznam za koji da se odlučim...ima raznih skutera no htio bih pitat vas za mišljenje...
Moj novčanik neda za skuter skuplji od 10 000 kn pa ću vjerojatno kupiti rabljenoga...a kojega?-neznam. U obzir dolaze TGB R50X Jet Fighter, Aprilia SR 50, Gilera Runner SP 50, Peugeot Jet Force - on mi je najdraži, Luna Vision3, Piago NRG Power, Yamaha Aerox te oni koje vi preporucate (al da nisu kinezi (makar luna je al mi se sviđa)...
Pa evo izbora...nadam se da ćete mi preporućiti najboljeg...hVaLa unapred.... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
pozz
luna500rr:
Ako ces polovno - NRG, Runner ili Aerox. Moja ti je preporuka i malaguti f15. Karakterisikama je identican aeroxu, samo je drukciji izgled :icon_thumright:
Od ta dva navedena kineza ti preporucam vision3 ako imas nekakav tuning u planu, a ako zlis samo toci-vozi 100% TGB R50X (on je tajvanac, dosta je bolji od obicnih kineza) :icon_thumright:
R@kija:
gle:rox,runner,nrg,sr50 novi..samo to gledaj nis drugo
Scooter:
Da ali ja nemam tolko novca za novi motor...a želio bi peugeot...nezznam jošš... :dontknow: i usput...koje oglasnike za skutere poznajete...
Antares:
na auti.hr ti je najbolji izbor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju