Općenito > Generalno o skuterima

Koji motor da kupim ?!

<< < (6/13) > >>

Scooter:
zašto crna luna? vele ljudi da je dobra i da je bolja od stare vision2...moram se još raspitat...ima ko fotografije kakve od te lune vision 3...ako ima neka stavi... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

filip190:

--- Citat: Scooter - 02 Lipanj, 2009, 07:00:05 ---ide motor tolko al možda je akinuta blokada ili šta...ili mu zbilja ne radi sat dobro...neznam još....zanima me što znate o novoj  luni vision 3... :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

moj runner ide 110(po satu) po ravnici.... (na gps-u 97,nešto....) sa TT-om

Uzmi runnera, C-techa ili Roxa....

dino_sk:

--- Citat: filip190 - 02 Lipanj, 2009, 15:42:19 ---moj runner ide 110(po satu) po ravnici.... (na gps-u 97,nešto....) sa TT-om

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

R@kija:
aprilija iz onih oglasa kaj si stavio..malo km nova izvedba mala lova i boli te rac..imas pravi skuter

renato-25:

--- Citat: rakitje00 - 02 Lipanj, 2009, 17:41:21 ---aprilija iz onih oglasa kaj si stavio..malo km nova izvedba mala lova i boli te rac..imas pravi skuter

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju