Ostalo > Sportski kutak
hajduk dinamo 3:0
DeLUX:
mex vam je sve rekao
kraljuuuuuu :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
R@kija:
--- Citat: DeLUX - 30 Svibanj, 2009, 00:32:47 ---mex vam je sve rekao
kraljuuuuuu :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
aaaaaaaaaaaaaa kak to da si se rego
duje87:
--- Citat: ChRiStIaN - 29 Svibanj, 2009, 23:04:49 ---di si duje dementitisu :D
ja nisam otvaral teme samo posle tekmi nego i prije njih, pa trazi malo bolje!
i da, sudac je opet bil na dinamovoj strani jel? hahahaha vjerovatno je obranil penal umejsto butine...sva sreca da je kalinic pogodil, zabrij da je on penal fulal XD
a ti shema looool hahahah pa pogledaj si post j#bote...olko si zatucan i nepismen to je nevjerovatno! Vec sam ti reko, sramotis split i sve navijace hajduka...pusti se toga, zemi štrik i obesi se
--- Kraj citata ---
ko je prica o sucu..penali su samo srica,a za vrime utakmice smo vas prigazili, i to 11 na 11,ne 11 na 9, i to bez ijednog penala u igri..samo meni nije jasno koliko si ti zatucan kad ne vidis koliko smo jaci od vas i ne znan kako se ne osjecate bijedno kad znate,a necete sami sebi da priznate da van mamic kupuje pehare,i onda sna ja zatucan :laughing6:
ChRiStIaN:
jeee daaa...jel tak tesko pomirit se s porazom jebenim?! vrati se u stvaran svijet, prihvati poraz, cestitaj boljem! To je sportski, sve ostalo je bezveze!
dino_sk:
bitno da je kup tu u plavim rukama, sve ostalo je manje bitno :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju