Ostalo > Sportski kutak
hajduk dinamo 3:0
duje87:
a di smo junaci,kad hajduk izgubi,otvaraju se topici,a kad dobijete po picki,onda mukon zamukose junaci
di mi je onaj pametni kristijan sad da me nauci malo kako je dinamo bolji od hajduka i da on tu ne vidi nikakve urote
malo je teze igrat kad nemas suca na svojoj strani i 2 igraca vise na terenu?
Shema:
ma duje koji se k**ra* zamaras
al nisi vidia kristijana medu onih 7 000 ljudi na jugu
ja sam ga upeca
ono mi niko nemoze kupit, ni mamic ni tudman ni mamic ni sve crnjole ovog svita
a sad si odite pusi kujac chagi, ettu, sammiru najacem igracu na svitu, callelu od 5 m €, mandzukicu od 35m € koji nije prnia kraj Maloće. LOLČINA TEKA
I DA UNISTIJA vas je Kalinic zvani penal...hihihih...kako se osjecate kad vas penalcina razguziu?? i ponizi???
neke se stvari purgeri dragi nemogu kupiti novcem, za sve ostalo dojite na poljud
i kako su ono oni pozivali na dane dinama u splitu, a dođe ih maksimalno 500...buahahhahahhahahah
slazem se, dani guženja dinama, pa nek oni slobodno dizu KUPLJENE pehare...
ChRiStIaN:
di si duje dementitisu :D
ja nisam otvaral teme samo posle tekmi nego i prije njih, pa trazi malo bolje!
i da, sudac je opet bil na dinamovoj strani jel? hahahaha vjerovatno je obranil penal umejsto butine...sva sreca da je kalinic pogodil, zabrij da je on penal fulal XD
a ti shema looool hahahah pa pogledaj si post j#bote...olko si zatucan i nepismen to je nevjerovatno! Vec sam ti reko, sramotis split i sve navijace hajduka...pusti se toga, zemi štrik i obesi se
Shiltac:
dajte malo smirite strasti!
R@kija:
kao prvo:1.- :popc1: :popc1:
a kao drugo samo cu rec(necu ubiti rec nego pokazat..hahahhahhahahhahahahhahhhaha i to jebeno hahahahahahhahahahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju