Ostalo > Sportski kutak
hajduk dinamo 3:0
duje87:
--- Citat: Bruno1990 - 30 Svibanj, 2009, 12:17:31 ---duje nebus naso nikakav izgovor(suci, navijaci,ovo ono), pobjedili ste zasluženo na poljudu....
al.................. zna se
HNL & KUP = DINAMO
(druge godine ce mozda hajduk, cisto sumnjam hahahahahahahha)
:hello: :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
čak 5 puta ove godine..samo sta jedna jako "inteligentna" osoba na ovon forumu nemoze to nikako svatit,ocito mu prije ulazi u guzicu nego u glavu :toothy9:
Shiltac:
Kicho i duje ovdje možete nastaviti!
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=852.1035
ivan007:
e duje bogati ae ae eee bogati malo muuucccaam eeeeee aj ti lipo na spizu
nema smisla da se prepucavamo svi, hajduk je ove godine nadigro dinamo al dinamo je osvojio kup i ligu znaci liga se osvaja na malim utakmicama sto se hajduk i nije bog zna kako pokazao a ono sto stavljas neke vase iskonplesirane pjesme to je dokaz vaseg IQ
Shiltac:
--- Citat: ivan007 - 30 Svibanj, 2009, 12:36:56 ---e duje bogati ae ae eee bogati malo muuucccaam eeeeee aj ti lipo na spizu
nema smisla da se prepucavamo svi, hajduk je ove godine nadigro dinamo al dinamo je osvojio kup i ligu znaci liga se osvaja na malim utakmicama sto se hajduk i nije bog zna kako pokazao a ono sto stavljas neke vase iskonplesirane pjesme to je dokaz vaseg IQ
--- Kraj citata ---
ja pričam kineski?
ChRiStIaN:
--- Citat: Shema - 29 Svibanj, 2009, 19:26:22 ---ma duje koji se k**ra* zamaras
al nisi vidia kristijana medu onih 7 000 ljudi na jugu
ja sam ga upeca
ono mi niko nemoze kupit, ni mamic ni tudman ni mamic ni sve crnjole ovog svita
a sad si odite pusi kujac chagi, ettu, sammiru najacem igracu na svitu, callelu od 5 m €, mandzukicu od 35m € koji nije prnia kraj Maloće. LOLČINA TEKA
I DA UNISTIJA vas je Kalinic zvani penal...hihihih...kako se osjecate kad vas penalcina razguziu?? i ponizi???
neke se stvari purgeri dragi nemogu kupiti novcem, za sve ostalo dojite na poljud
i kako su ono oni pozivali na dane dinama u splitu, a dođe ih maksimalno 500...buahahhahahhahahah
slazem se, dani guženja dinama, pa nek oni slobodno dizu KUPLJENE pehare...
--- Kraj citata ---
za ovo zasluzuje bann
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju