Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Urice s replice na običnog Aeroxa

<< < (3/8) > >>

andy:
http://www.sip-scootershop.com/Products/KO0252/Adaptor+for+KOSO+speedometer.aspx
http://www.sip-scootershop.com/Products/KO0251/Adaptor+cable+speedometer+KOSO.aspx

Ovo nikak mi ne izgleda da paše.. To je za KOSO.. I čini mi se da nepaše zbog tih svih utičnica  :toothy3:

Benjamin:
Trebas paziti..postoji adapter za koso satove...i adapter za orignal satove..jel imas za roxa koso sat kupiti kaj je s ledicama i ima mjeraco kretaja itd...kosta oko 120€

postoje ta dva daptera...ovaj kaj sma ja metnuo bi trebao bit za orignal sat..pise ti u opisu for yamaha aerox replica...

andy:
Jep gledam sad bolje i uključim mozak i ovaj paše kaj si ti metno da.. To i je ovo kaj je DvdAerox spomenuo.. Da jedna žica još ide na bobinu za obrtaje je to..
E sad di si to našo, imaš kakav link di to kupit i za kolke pare ? Ak je sa SA il negdje iz vana naručio bi, radije nego instalaciju premještat :S

Al vidi moj đek da mi jedna rupa prazna, ta je za obrtaje, kak bi ja tu dodo jednu žicu uopće :icon_scratch:

Benjamin:
ma sex je to kemijati..mislim ko zna nije...da imam vure tu i instalaciju slozilo bi se nekaj...ali ovak napamet samo sa slike je tesko..treba mjeriti...a sheme od yamahe su mi full retardirane inace..komplicirano je slozeno..

sad gledam bas...ovo sve na SA SC su kablovi za spojiti Koso GP na aeroxa...i postoje 2 varijante kablova ovisno jel race replica ili obicni...ali to nije to kaj tebi treba...

A sliku sam ispecao negdjes googla..s nekog foruma tak da neznam od kud je taj kabel...

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 30 Svibanj, 2009, 09:39:52 ---kod tebe su potpuno drukciji konektori na satovima, da imas ovu noviju verziju, morao bi mijenjati cijelu struju, tako bi bilo najjednostavnije  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma znam da je kod mene totalno drukčije  :icon_thumright:

Ali kažem kako je na mojoj verziji sve plug'n'play a na ovim novim valjda svaka godina ima neku izmjenu  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju