Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Urice s replice na običnog Aeroxa
andy:
Dakle kupio sam urice od Gumy-a s foruma.. To su one urice s replice kaj imaju obrtaje..
E sad problem.. Moj Aerox je 05 godina i običan je.. Kad sam usporedio đekove i ulaze za đek, nisu isti..
Moj đek i ulaz za đek:
Nove urice s obrtajima, njihov đek i ulaz:
I vidi se da moj đek ima ulaz manje i žicu manje, pretpostavljam za obrtaje.. I žice bi sve trebalo prebrikat jer kad spojim samo svoj đek direkt u ove urice s obrtajima svijetli temperatura i upalim skut i niš ne radi..
Tak da znači da se struaj ne slaže i moram sve žice prebrikat...
E sad ima ko da kaže da se razumije u ovu struju kako žice premjestit i kak složit obrtaje.. A ak neko zna di ide ta žica koja mi fali, do kuda vodi.. Jer Gumy još mi nie poslikao ne stigne valjda.. :icon_thumright:
I nadam se da nisam fulao podforum :)
DvdAerox:
Treba ti adapter, u yamahi je oko 200 kuna... to sam i ja radio, onda ces morat adapter spojit na dzek i onaj narancasti kabel adaptera lemit sa onim od bobine, nista tesko 15min. posla...
andy:
--- Citat: DvdAerox - 29 Svibanj, 2009, 17:30:56 ---Treba ti adapter, u yamahi je oko 200 kuna... to sam i ja radio, onda ces morat adapter spojit na dzek i onaj narancasti kabel adaptera lemit sa onim od bobine, nista tesko 15min. posla...
--- Kraj citata ---
Aha.. Nisam to znao.. A koji je kabal od bobine ? Di se nalazi ?
A nebi mogao ovak samo prebrikat žice, jer neam za novi adapter baš :sad1:
DvdAerox:
e kozna mozda se moze, al tolko strucan nisam ;D , kabel od bobine ti je desno od cilindra pokraj cijevi gdje prolazi tekucina za hladjenje
dhorvat:
Nemogu vjerovat da su na novima tak zaj#bali stvar :icon_scratch:
Ja serijski imao onaj digitalac koji pokazuje temperaturu i gorivo i uzeo od novijeg modela urice sa obrtajkom i bio je Plug'n'Play i sve radilo ko da je 100 godina gore :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju