Pre mesec dana kupio sam gore navedeni skuter. Posto sam dugo u tuningu automobila, resih da se i ovde malo poigram sa masinom. Sticajem okolnosti prijatelj iz honda cluba se bavi nabrijavanjem ovih malih spravica, pa posto ga odlicno poznajem prepusstio sam taj posao njemu. Koliko sam primetio ovaj sport je prilicno jeftin u odnosu na auto/honda crx, gde treba mnoogo zivaca i love da postignes nesto.
Dobih svoj skutercic za dva dana nazad i sad je u fazi razrade sto mi je jako smoro. Drugar mi kaze da razrada traje 1000 km sto mi je jako puno pa polako gubim zivce. Razlicita su misljenja u vezi razrade gus kita, al cu ja ipak njega posluslati. Prvih 500 km sa 1/3 gasa, a nakon toga 2/3 gasa do 1000, sa povremenim zavrtanjem do daske par sekundi.
E sad oprostite na nepoznavanju termina posto sam laik u materiji ali cu ipak pokusati da vam objasnim sta je uradjeno.
Gusani kit 70cc neki PRO austrijski, klip je Honda
, to sam video prilikom ugradnje.
Karburator je fabrikana stim sto je dizna umesto 48 sada 72 koliko se mogu setiti.
KN filter
I ZX auspuh.
E sad skutercic je isao lepo i ranije max 70 a sada vec gubim strpljenje pojede me radoznalosst. Nemam prestavu kako ce to da ide. Preglasan je ali nema veze ja volim takav zvuk. Ali imam osecaj da ce da vuce kao lud posto sa 1/3 gasa ujeda.
Svaki savet dobrodosao, i naravno prognoza kako ce to da ide posto moram da mastam dok neprodje ta famozna 1000 arka.