Tehnički kutak > Tuning skutera

50 cc to 180

<< < (4/7) > >>

Benjamin:
Svi su takv kad us mladi..brze zesce jace ...kasnije su spike skupo puno pije stalno treba serafiti bla bla...i ja sma tak prije htio..sad gledam idelanu sredinu da ide ok da je stedljivo relativno i da je sto jefitnije uzdrzavanje...uglanvom da nudi puno za malo novaca..

dino_sk:
tu sve pise :

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=11235.0

silver surfer:
ništa nije nemoguće napravit.
a čuj, ne znam dal' bi se i sam zeje***** s tim...
trebaš ramu bar od 125-ice kao prvo...
ne znam koliko se isplati  :dontknow:

DevMichele:
trosi jer je to karb 34 evo zasto a i niej ustelan ... drugo imam dobru ponudu da se rijesim vx a ovo radim zato sto svaki jebeni dan ja sarafim sa svom ili nesto pukne ili crke i slicno ...motor je isfusaren malo od prijanjeg vlasnika i treba jos ulozit u njega a meni ga je pun kufer

S.F. sf2:

--- Citat: DevMichele - 29 Svibanj, 2009, 18:24:09 ---trosi jer je to karb 34 evo zasto a i niej ustelan ... drugo imam dobru ponudu da se rijesim vx a ovo radim zato sto svaki jebeni dan ja sarafim sa svom ili nesto pukne ili crke i slicno ...motor je isfusaren malo od prijanjeg vlasnika i treba jos ulozit u njega a meni ga je pun kufer

--- Kraj citata ---
onda budes jos vise srafal po cvaji i to na rami od 50  :laughing7: salu na stranu mislim da ti se ne isplati jedino ak nemas vec spremnu 180 masinu u super stanju i nosac od 180

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju