Tehnički kutak > Tuning skutera

50 cc to 180

<< < (7/7)

DevMichele:

--- Citat: 209 - 04 Lipanj, 2009, 18:03:40 ---Zoves anca i pricas s njim sat vremena na mobitel zato sta neznas postelat karburator koji ti je prodao. I onda meni pricas o nekom znanju ??

Te price mozes prodavat djeci u prvom osnovne

--- Kraj citata ---
PA LJEPO SAM REKO DA NEMAM DOVOLJNO ZNANJA DA TU URADIM SAM neznam u cemu je problem, onaj karb je cudan u voznji mjenja rezim rada i to mi se nesvidja sa tim karbom vise troska nego sa cjelim motorom do sad sam morao mjenjat vec 2x vidu koja drzi casicu karba jer od vibracija pukne kako prirubnica nije radjena za njega on lupa u blok , onda je pukla sajla od gasa,a da nepricam koliko trosi,a najbolej je kad mi se motor gasi zbog njega naci ljepo ustelam smjesu 2 kruga od kraja i nastelam si minimum al ond au vozni motor dodaje sam gas ako ga smanjim motor se gasim dok stojim npr na semaforu u gradu i ekipa mi se smije  :toothy3: a cudno da mi se samo kod tog karba desava ...al ok sam sam si krv kad kupujem divovske karbove al ok sve je to skola i nekrivim anca tj jos mi je i dosta pomogo .

Ive_MHR:
prvo vanja sada ti, nebu nis od ovoga vec znan :icon_biggrin:

Jaoo moram ja pocet nes raditi vise, previse ljencarim ;D

BTW, i dalje cujem da ti fali sasija :icon_biggrin:  a ti imas masinu, znaci od mog sklopimo i bok

DevMichele:
ma sasia id od fx 125 :toothy9:
tako da nema kemijanja

alfist159:

--- Citat: DevMichele - 05 Lipanj, 2009, 14:28:30 ---ma sasia id od fx 125 :toothy9:
tako da nema kemijanja

--- Kraj citata ---
To je puno pametnije rješenje! :icon_thumright:

Ive_MHR:
al to je opet isti k**ra*, BB je opet

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju