Općenito > Generalno o skuterima

Ajme muke

<< < (15/18) > >>

Genesis051:
 :happy3: Dobro je to... ne smeta me uopće, to je malo fizičkog rada po gradu, ali ja sam ga kupio (pretežno) za prigradske i međugradske vožnje... do posla, i ponešto privatno po gradu ću preživjet...

Doomsday:
Sad san gleda Aquilu 250... NIje ona ništa puno lošija od Intrudera, dapače, ima 2 kW više...
Istina, vrti se u više đire da dođe do tih kilovata, i ima 1 Nm manje momenta, isto na više đire, šta je lošije...
Ali, ima dosta bolju cijenu... I jeftiniji servis i djelove... :icon_biggrin:
Tako, možda ako ćer mazne mlađeg, sebi kupiš starijeg brata... :laughing7:

Bongo:
Eto ja danas krsti i skuter i sebe.....prva kiša. Nije bilo tragično. Čak bi mogao reći i zabavno :)
Nije bio bed jer sam naviknuo na kišu na dva kotača na m.bikeu, ali ovo je ipak novo iskustvo.
Vozio polako. ali nisam smetao, i oprezno.  Zabavno je slušati kak kiša rominja po kacigi. A bio pametan pa kupio kacigu sa vizirom :)
Sve u svemu, sve više se zaljubljujem u dva kotača  :headbang:

eladio:
samo tako, ako treba i polako i smetas drugima, ali prilagodit brzina se mora  :headbang: :laughing7:

Doomsday:
Hmmm... Kacigu s vizirom... Po načinu na koji si to reka, čini mi se da nije integralna kaciga... Ccc... :nono:

Puno puta san već reka, ali ponovit ću: kolega je praktički skoro iz stajanja (cca. 10 km/h) opleja na facu, nije ima kacigu, 16 šavova na arkadi, usni i bradi... Da je ima integralku, nikom ništa, eventualno novi vizir... :dontknow:

Je, znan, lito, vruće, ali ima i gorih stvari... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju