Općenito > Generalno o skuterima

Ajme muke

<< < (9/18) > >>

Bongo:
Istina....sumnjam da ću stavit kofer otraga, ali pošto sam biciklista već više od 25 g. nije mi niti strano, niti teško, niti problem nositi ruksak na leđima  :frajer:

Doomsday:
Ma bravo, to je pravo razmišljanje... :icon_thumright:
Samo, ja ti ipak preporučam inttegralnu kacigu... :frajer:
A šta ćeš, meni je integralka fetiš... :dontknow:
Zato imaš super ruksak od Givija, koji ima mrežasti džep za integralnu kacigu, pa je možeš ponit sa sobon...
http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=6772
A ako ideš negdi dalje, možda i udvoje, i triba ti malo više mista, imaš i polutvrde bisage za skutere od Givija... Naravno, prije nego ih kupiš, moraš provjerit da se mogu i smistit kako triba na tvoj skut...
http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=56
Sve se može, kad se hoće... :icon_biggrin:

ryder on the storm:

--- Citat: Bongo - 20 Travanj, 2007, 22:04:51 ---I zvao ja danas dućan i pitam da l imaju Scarabeo 50 i kaže čovjek da imaju dva. I ja trk u dućan i gledam, mjerkam, isprobavam....kad u kutu dućana jedan Mojito. Rekoh, ajde kad sam već tu da probam sjest na njega.
Uh, ljubav na prvi pogled. I eto muke.  :icon_scratch:
Gledam jednog, gledam drugog. Proba jednog, probam drugog.

Za scarabeo je u prilog išlo:
- veći kotači,
- kofer gratis,
- 1000 kn. jeftiniji.
Minus je bio to što su mi koljena dodirivala štitnike od vjetra (ili kak god se to već zove) i model je bio 2006.

Za Mojito je u prilog išlo:
- više mi se sviđa,
- puno mjesta za noge,
- više mi se sviđa,
- ljepši mi je,
- oduševljen kombinacijom crne boje i kroma ( u stvari plastika)
- odličan položaj u vožnji i super udobno sjedalo,
- više mi se sviđa.
Minus je bio to što je 1000 kn. skuplji i nema mjesta za kacigu pod sjedalom.

Uglavnom od danas ponosni vlasnik Mojita  :headbang:

Obavio registraciju, kupio kacigu, kupio lanac,čekao 3 sata na murji da bi dobio samo dva štambilja (trajalo 1 min) ali utjeha je bila da me vani čeka moj prvi skuter, moj crni Komarac  :headbang:
Sutra šarafim pločicu na njega i brum-brum

Pozdrav svima  :frajer:

--- Kraj citata ---
čestitam, meni je isto10000000000 puta bolji od skarabea1

Bongo:
THX Doomsday na linkovima. Bisage jako dobro izgledaju i fakat bi mogle poslužit svrhi.
Ruksak već imam sličan, Timberlandov i čuda stanu u njega. Imam ga već 6 godina i koristio ga skoro svakodnevno, a još izgleda kao nov

Punisher:
Čestitke na novom ljubimcu... ako ti se da stavi koju sliku... nemam blage kako izgleda - ako ti nije problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju