Općenito > Generalno o skuterima

Ajme muke

<< < (7/18) > >>

Doomsday:
Aj ne pizdi, Kymco je Tajvanac, ka i Sym, nije to kinez vulgaris domestiqus... :laughing7:

Mrc STVAAARNO nije ima sriće... Miljun ekipe sa raznin B&W mi je reklo da su turbo zadovoljni s njima... :dontknow:

A Kymco People 50 S je jedina 50-tka sa velikin kolima koja odma na prvi pogled ne otkriva da je 50-tka... :icon_thumright:

StreetRunner:

--- Citat: Doomsday - 17 Travanj, 2007, 20:21:10 ---Aj ne pizdi, Kymco je Tajvanac, ka i Sym, nije to kinez vulgaris domestiqus... :laughing7:

Mrc STVAAARNO nije ima sriće... Miljun ekipe sa raznin B&W mi je reklo da su turbo zadovoljni s njima... :dontknow:

A Kymco People 50 S je jedina 50-tka sa velikin kolima koja odma na prvi pogled ne otkriva da je 50-tka... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kad ti tako kažeš onda virujen :laughing7: :laughing7: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :glasses9: :frajer:

ryder on the storm:

--- Citat: Bongo - 15 Travanj, 2007, 18:20:40 ---E da..znam da će ga juniori vozit. Ali neću im braniti.
Izgleda da će biti nešto sa većim kotačima.
Krug se suzio na:
scarabeo 50, yamahu why ili kymco people, tgb laser 101
makar sve više mi se sviđa i tgb rx 50

btw. je l bi mogao netko nešto reći o genericovim trigerima?

thx

--- Kraj citata ---
meni osobno ti skuteri sa velikim kotačima izgledaju više kao za žene izuzev beverlyja, aprilije sportcity,...
barem ti ga juniori neče uzimat! :headbang:

Bongo:

[/quote]
meni osobno ti skuteri sa velikim kotačima izgledaju više kao za žene izuzev beverlyja, aprilije sportcity,...
barem ti ga juniori neče uzimat! :headbang:
[/quote]

Hehe....to mi danas i frend rekao. Kaže da sam baš pokvaren kaj mislim uzet velike kotače jer to ziher juniori neće htjet vozit  :frajer:

Doomsday:
GO FOR IT!!! :laughing7:
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju